Česa nas šport lahko nauči o življenju?

Česa nas šport lahko nauči o življenju? (foto: profimedia) profimedia
27. 2. 2020 Promocijsko sporočilo

Zagotovo so vam različne športne aktivnosti že ponudile lekcije, ki ste jih uporabili v službi, doma in o njih pripovedujete prijateljem. Tudi mi smo izbrskali nekaj modrosti.

Ste že kdaj razmišljali o tem, kaj vse vam daje šport? Ne mislimo le odličnega počutja ali lepše postave, ampak predvsem, kakšne modrosti odnesemo od določene športne aktivnosti. In ker naša športna rutina (in verjetno tudi vaša) potrebuje prevetritev, smo vključili nekaj aktivnosti, ki jih v uredništvu še nimamo na svojem seznamu. Pridružite se nam pri odkrivanju lekcij!

Kaj bomo počeli?

Vsak teden se bomo odpravili na eno lokacijo in pod budnim očesom inštruktorjev preizkusili športno aktivnost. Vse to boste lahko spremljali v rubriki, kjer vsak teden predstavimo še kakšen dodaten šport, ki ga lahko preizkusite. Morda pa dobite navdih za vaš naslednji najljubši hobi?

Predvsem pa se bomo spraševali, česa nas športne aktivnosti lahko naučijo za življenje in kako vplivajo na naš vsak dan. 

Vse lokacije se nahajajo v Sloveniji, zato nimate izgovora, da jih ne bi v bližnji prihodnosti poiskali in se preizkusili v športih tudi sami. 

Po naši čudoviti deželi pa nas bo zapeljal prostorni Peugeot Rifter, ki je odličen za dogodivščine v naravi in družine, v njem pa lahko celo prespite in se prebudite v jutro sredi gozda, ob reki ali na plaži ...

Peugeot rifter

Nekaj oblikovalskih in uporabnih značilnosti si je izposodil iz segmenta športnih terenskih vozil: dvignjeno podvozje, velika kolesa, velike zaščite spodnjega dela vrat, karoserije,blatnikov, podvozja pa tudi aluminijasto zaščito prednjega ter zadnjega odbijača...

Zato bo znal navdihniti raziskovalce, ki se radi podajo na neznane poti. 

Kje vse smo že bili in kaj smo preizkusili?