Video: Seksi na plažo - za čvrste roke

Video: Seksi na plažo - za čvrste roke (foto: mmaml) mmaml
17. 5. 2010

Pripravili smo vam serijo pilates vaj za seksi videz v kopalkah. Začnemo pri rokah!

1. Polovična skleca + dvig kolen

Zavzemite položaj na vseh štirih. S koleni stisnite žogo ali vzglavnik. Dlani so pod rameni, kolena pod kolki. Zategnite pas, povlecite trebuh proti hrbtu, da naredite center stabilen. Vdihnite in z izdihom dvignite kolena od podlage, z vdihom kolena spustite proti tlom in pokrčite komolce. Hrbet mora ves čas ostati nevtralno ter naj se pri dvigih in spustih ne premika.

2. Dvig bokov v opori zadaj

Kolena pokrčite, med kolena fiksirajte žogo ali vzglavnik. Roke namestite za telo (opora zadaj), kjer je pomembno, da so dlani obrnjene proti zadnjici. Poravnajte trup (potisnite ledveni del rahlo naprej), potegnite trebuh navznoter, vdihnite in se z izdihom dvignite z boki čim više. Z vdihom spustite trup nazaj in po želji lahko še pokrčite komolce (aktivirate triceps oz. nadlaktno mišico).

3. Moška skleca

Iz položaja na vseh štirih iztegnite vsako nogo posebej nazaj, tako da naredite položaj mize. Komolci so rahlo pokrčeni, trup naj bo poravnan (nevtralni položaj).  Zategnite pas in se z vdihom počasi spustite v skleco in se z izdihom dvignite. Med vajo naj vam vaš center čim bolj pomaga, tako da ga še bolj zategujete z izdihom. Komolcev nikoli ne iztegujte do konca, pri spustu pa jih pokrčite le toliko, kolikor imate zares moči v rokah.

Tanja Želj

Video: Seksi na plažo - za raven trebuh

Video: Seksi na plažo - za ozek pas

Video: Seksi na plažo - vaje za zadnjico

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri