Video: Seksi na plažo - za ozek pas

4. 6. 2010

Za vas smo pripravili serijo pilates vaj, s katerimi boste oblikovali ozek pas.

1. Križ kraž

Vsako nogo posebej dvignite na 90 stopinj. Roke fiksirajte za glavo. Trebuh potegnite navznoter in vdihnite. Z izdihom se zgornji del trupa rotira na eno stran (v smeri nasprotnega kolena), nasprotna noga se dotakne tal (vendar mora vaša križnica ostati na tleh). Z vdihom se vrnite v izhodiščni položaj in z izdihom na enak način ponovite vajo še na drugo stran in jo izvajajte izmenično.

2. Čaša z obročem

Zavzemite bočni položaj. Pod rebra namestite žogo (če nimate pilates žoge, lahko uporabite kako drugo žogo). Z rokami oblikujte čašo. Potegnite trebuh navznoter, vdihnite in z izdihom upognite trup ter še dodatno 'zategnite' pas. Z vdihom se spustite v začetni položaj.  Vajo ponovite naprej na enem boku in nato še na drugem boku.

3. Dvig bokov na boku

Zavzemite bočni položaj, tako da se naslonite na podlaket, da je komolec pod ramo, rama pa naj bo čim bolj stran od ušes.  Ena noga je pokrčena nazaj, druga je iztegnjena. Stabilizirajte svoj center, vdihnite in z izdihom dvignite boke in nogo, roko lahko iztegnete čez glavo ali pa naj ostane fiksirana v boku. Lopatici in zgornji del trupa naj bodo poravnani nevtralno. Vajo ponovite na obeh straneh.

Tanja Želj

Video: Seksi na plažo - za raven trebuh

Video: Seksi na plažo - za čvrste roke

Video: Seksi na plažo - vaje za zadnjico

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri