Februarja razstrupite telo in duha na morju (prava naložba v zdravje)

Februarja razstrupite telo in duha na morju (prava naložba v zdravje) (foto: Lifeclass) Lifeclass
9. 2. 2022 Promocijsko sporočilo

Zdrava mediteranska hrana, sončni žarki, ki kljub nižjim temperaturam pogumno kukajo izza oblakov, dolgi sprehodi ob morju. Zima na morju je prijetna, v hotelih LifeClass Portorož pa znajo poskrbeti za razvajanje po dnevu, preživetem na prostem.

V njihovem Sauna Parku boste na tisoč kvadratnih metrih našli kar sedem različnih vrst savn, ledeno jamo, Kneipp potočke, tepidarij in džakuzi. Tu pa boste našli tudi posebnost – solno savno, ki je bogata z nerafinirano soljo iz Sečoveljskih solin. Pred savnanjem se natrite z njo po telesu in koža bo mehka in voljna. 

Vse do 17. februarja lahko izkoristite njihovo ugodnost SAVNA 1=2, ki vam omogoča, da od ponedeljka do četrtka ob nakupu 3-urne vstopnice, drugo, za svojega partnerja ali prijateljico, dobite brezplačno.

Po savnanju pa se prileže tudi masaža ali nega telesa. V Termah Portorož lahko izbirate med pestro paleto masaž s petimi naravnimi elementi, ki temeljijo na stoletja dolgi thalasso tradiciji, ali sproščujočih ajurvedskih masaž s toplim oljem. V vsakem primeru je sprostitev zagotovljena.

Lifeclass

Thalasso obloga telesa pomaga pri odvajanju strupov, odvečne vode, lepša videz kože in lajša bolečine.

Lifeclass

Plavalnim podvigom so namenjeni bazeni Term Portorož, ki se ponašajo z 42.000 starim termalnim pramorjem.

Po razvajanju ne pozabite obiskati Café Centrala in se okrepčati s torticami lastne izdelave, zdravimi solatami in toplimi napitki.

Če si zaželite lokalno obarvano večerjo, se odpravite v Istrian bistro & Tapas bar. Tu vam bodo postregli z lokalnimi prigrizki, ''istrskimi tapasi'', slastnimi rižotami in jedmi z žara, na vašem krožniku pa se bodo znašle tudi ribje specialitete, bogate z zdravimi, nenasičenimi kislinami ter beljakovinami.  

Lifeclass

Zdrava in okusna kulinarika je rdeča nit storitev resorta LifeClass Hotels & Spa.

Včasih je tako malo potrebno za sprostitev, kaj pravite?

Za več informacij pobrskajte na www.lifeclass.net ali pokličite na telefonsko številko 05 692 90 01.
Značke: LifeClass