To je lahko idealno čistilo za vaš dom (če ob učinkovitosti prisegate na trajnostno)

To je lahko idealno čistilo za vaš dom (če ob učinkovitosti prisegate na trajnostno) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
4. 2. 2022 Promocijsko sporočilo

Vsakdo ima svoje želje in potrebe, ko gre za čiščenje doma in pranje oblačil, vsem pa nam je skupno, da si želimo učinkovitih čistil, ki so obenem varna in po možnosti trajnostno naravnana. Izbrali smo tri izdelke Dr. Beckmann, ki lahko postanejo tudi vaši izbranci.


Naši in vaši izbranci

dr. Beckmann

Intenzivno kremno čistilo za steklokeramične in indukcijske kuhalne površine ​je narejeno iz polirne gline z dodatkom zdrobljenih mareličnih koščic ter mikrofinega aktivnega oglja, zato močno, a nežno in brez napora odstrani zažgane ostanke hrane in maščobo. Ne vsebuje škodljive mikroplastike. Pri vsakem čiščenju se na kuhalni površini ustvari zaščitni film, ki izžareva svilnat sijaj in zagotavlja enostavno odstranjevanje tudi najbolj trdovratnih ostankov zažgane hrane.

Namig (malo za šalo in malo zares): Pred čiščenjem trdovratne ostanke hrane odstranite s strgalom za steklokeramične kuhalne površine. Po čiščenju pazite, da vas ne zaslepi lesk kuhalne površine, saj je ta resnično očiten.

dr. Beckmann

ECO krpice za vpijanje barv in umazanije so visoko vpojne krpice, narejene iz vlaken rastlinskega porekla, ki izvirajo iz trajnostno upravljanih gozdov, certificirane so MADE IN GREEN, kar zagotavlja eko prijazne in socialne standarde skupaj s proizvodnimi procesi. Tudi embalaža ima FSC certifikat, narejena je iz recikliranega papirja in je popolnoma reciklirna.
Rezultat? Na dolgi rok neoporečne in intenzivne barve vaših najljubših kosov.

dr. Beckmann

Čistilo za hladilnike in mikrovalovne pečice z bio alkoholom s posebej zasnovano formulo temeljito in higiensko očisti hladilnike, mikrovalovne pečice, pečice, hladilne torbe in delovne površine ter uspešno nevtralizira tudi neprijetne vonjave.

Naše mnenje: Če ste se prej le stežka lotili tovrstnega čiščenja, bo s tem čistilom to mala malica in verjetno nikoli več odveč opravilo.

Blagovna znamka Dr. Beckmann se od leta 2019 intenzivno posveča svoji trajnostni strategiji. Od takrat so postopoma spreminjali plastenke svojih izdelkov v 100-odstotno recikliran material, njihova vizija in cilj sta zamenjati vse plastenke v ta material – za boljšo prihodnost. V letu 2022 se usmerjajo tudi k podnebni nevtralnosti ter nenehno zmanjšujejo svoj ogljični odtis s ciljem postati ogljično nevtralni. Uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo in aktivne sestavine kot tudi naravne surovine. ​

Izdelki Dr. Beckmann:
• so na voljo v okolju prijazni embalaži,
• trženi in proizvedeni pošteno,
• ne vsebujejo okolju škodljivih surovin in sestavin,
• poskrbijo, da lahko svoje stvari uporabljamo čim dlje.