Imate radi popoln nadzor? TO je vaš idealen sopotnik za izlete v neznano!

Imate radi popoln nadzor? TO je vaš idealen sopotnik za izlete v neznano! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2020 Promocijsko sporočilo

Ste pripravljeni sprejeti nepričakovano in izkusiti nov užitek v vožnji?

Predstavljamo vam novega in prvega popolnoma električnega MINI-ja, ki oznanja evolucijski korak, nabit z energijo. Združuje namreč občutek vožnje z gokartom in hitro pospeševanje, ki vas bo od 0 do 100 km/h pripeljalo v le 7,5 sekunde, z enim polnjenjem pa boste prevozili do 232 kilometrov.

Popoln nadzor med vožnjo

Izrazita, asimetrična oblika, ki odraža edinstven slog, vam poleg videza zagotavlja tudi varnost med vožnjo. Njegova široka kolotečina in natančno uglašen sistem podvozja vam namreč nudita zanesljivo vožnjo, tudi skozi ovinke. Poleg tega vas bo navdušila še nova digitalna instrumentna plošča s 5,5-palčnim zaslonom na dotik in aplikacijami, usmerjenimi k elektromobilnosti.

Promocijski material

Udobje in povezljivost

Na poti zagotovo cenite udobje, ki ga boste deležni tako na voznikovem kot sovoznikovem sedežu, s pomočjo nove aplikacije Mini Connected pa boste uživali v brezhibni povezavi prek telefona. Tako boste avto lahko odklepali in zaklepali na daljavo, preverjali stanje baterije ter kje so najbližje polnilne postaje.

Imate raje tišino ali dobro glasbo?

MINI vam ponuja oboje. Njegova skoraj v celoti zaprta zasnova še dodatno izboljšuje aerodinamične lastnosti popolnoma električnega MINI-ja. Skoraj popolna tišina, ki se ji predajate, prežene ves stres iz mestne vožnje. Če radi prepevate, pa se osredotočite na pomembne stvari, kot je vaša glasba, predvajana prek hi-fi ozvočenja, pod katero se je podpisal vrhunski proizvajalec zvočne opreme Harman Kardon.

Vse o električnem Miniju najdete na mini.si.

Promocijski material