10 stvari, ki si jih ženske želijo slišati od svojega partnerja

10 stvari, ki si jih ženske želijo slišati od svojega partnerja (foto: Profimedia) Profimedia
21. 8. 2017

Dejanja povejo več kot 1000 besed, kar pa ne pomeni, da tisto, kar rečemo, nima pomena v vajini zvezi.

Obstajajo določene stvari, ki jih ženske zelo cenijo in ne vključujejo vedno rož in daril. Pogosto lahko preprosta beseda ali besedna zveza pomeni več kot vse to.

In ko pride do tega, je pomembno naslednje: biti mora preprosto in pozorno.

Moški, imejte teh 10 stavkov v mislih naslednjič, ko boste želeli svojo boljšo polovico nasmejati ali spraviti v dobro voljo.

1. "Cenim te."

Že preprost hvala lahko naredi ogromno, še posebej, ko sta že dolgo skupaj. Takrat prevečkrat vzamemo stvari za samoumevne in se veliko premalokrat spomnimo na najbolj preproste besede, ki lahko veliko pomenijo.

2. "Naj ti pomagam."

Ne predvidevajte, da vas bo prosila za pomoč, ko jo bo potrebovala. Četudi je tip osebe, ki rada sama poskrbi za vse, bo cenila to gesto.

3. "Upam, da veš, kako zelo rad te imam."

Prepričani smo, da to že ve, kljub temu pa; kdo se lahko kadarkoli naveliča stavka "Ljubim te"? Seveda ne pozabite tega podpreti tudi z dejanji.

4. "Kličem samo zato, da slišim tvoj glas."

Naključni klici niso samo za obdobje "medenih tednov" v razmerju. Dajte ji vedeti, da mislite nanjo, ko nista skupaj, pa čeprav se bosta že čez dve uri videla doma.

5. "Tako sem srečen."

To ji bo dalo vedeti, da je ljubljena in cenjena. S tem se odzovite na njena dejanja ali pa ji to preprosto recite v nekem nepričakovanem trenutku.

6. "Povej mi o svojem dnevu."

S tem ji boste dali vedeti, da vas zanima njeno življenje, ko nista skupaj. Že to, da boste pripravljeni poslušati, ji bo veliko pomenilo.

7. "Delaš me zelo srečnega."

Ta je podoben kot tisti zgoraj (št. 5), vendar s tem stavkom date poudarek prav na njo. Povejte ji, da vas osrečuje in da ste radi z njo.

8. "Pogrešal sem te danes."

Pa čeprav sta se videla zjutraj, je ta stavek še vedno prikupen in pokaže, da se je ne morete naveličati – in to ji bo neznansko všeč.

9. "Tako lepa si."

Za to, da rečete ženski, da je lepa, ne obstaja napačen trenutek. Tudi takrat, ko se sama ne počuti tako, jo morate še bolj opomniti kako lepa je v resnici – tako navzven kot navznoter.

10. "Ti si mi dovolj."

To je še posebej pomemben opomnik v trenutkih, ko se počuti negotovo glede same sebe ali vajinega razmerja. Zagotovite ji, da ji ne bo treba dvomiti vase ali v vaju, saj je ona vse, kar si želite (in še več).

Preberite še: Ključ do poželenja v dolgotrajnem razmerju ali pa Tega nikakor ne počnite na prvem zmenku.