15 opozorilnih znakov, da ste v zvezi z napačno osebo

15 opozorilnih znakov, da ste v zvezi z napačno osebo (foto: Carly Rae Hobbins | Unsplash) Carly Rae Hobbins | Unsplash
18. 8. 2020

Ni slaba oseba, le … No, morda le ni oseba, ki bi vam bila namenjena in vaša sorodna duša še čaka nekje tam zunaj.

1. Neprestano se prepirata. Vsaka stvar, ki jo stori, vas razdraži. Prepirata se praktično okoli vsega.

2. Preživljanje časa s to osebo vas povsem izčrpa. Iz vas iztisne zadnjo kapljico energije in razmišljate lahko le še o tem, da želite biti sami.

3. Brez težav tudi nekaj dni ne spregovorita. Pravzaprav vama tišina povsem odgovarja. Ko sta narazen, si tudi klicev ne želite. In to so opazili celo drugi.

4. Izogibate se resnim in težkim pogovorom. Takoj, ko zaslutite, da se bliža, obrnete pozornost. Politika, vera, najljubši seks položaji, otroci … morda res niso tema za prvi zmenek, a ko meseci, leta tečejo …

5. Ne opazite pozitivnih lastnosti, opazite pa vse negativne. In vsak dan jih je več.

6. Občutek imate, da vi niste več vi. Tudi prijatelji vam pravijo, da ste se spremenili.  

7. Pogosto se ujamete, da sanjarite o drugi osebi. O srečanju z nekom drugim, morda v sanjarjenje celo vključuje načrtovanje prihodnosti s to osebo.

8. Pogosto sanjarite tudi o tem, da ste spet samski. Morda celo, da se odselite (ker potem bi bila za razpad zveze kriva razdalja).

9. V zadregi ste, če vaju vidijo skupaj v javnosti. Zato se temu izogibate. Prav tako se nikoli ne držita za roke. Želite, da bi vaju drugi videli le kot prijatelja.

10. Sodelavci in prijatelji sploh ne vedo, da ste v zvezi. Morda ste precej zadržani in to, da ne govorite o osebi, s katero ste v zvezi, ni nič nenavadnega, a zavestno vedno poskrbite, da partnerja ne omenjate v pogovoru z drugimi.

11. Glas v vaši glavi je vse glasnejši – vedno znova se pojavlja vprašanje, ali je sploh pravi/a. In občutek v trebuhu vam pravi, da morate oditi.

12. Občutek imate, da izgubljate čas. Življenje teče in vi se počutite izgubljeno.

13. Ne zmorete si predstavljati prihodnosti s to osebo. Ko se odpre pogovor o poroki, pa vas kar zmrazi.  

14. Občutek globoko v vašem trebuhu pravi, da vas čaka čudovita ljubezen … A to ni to.

15. Nesrečni ste. Partner seveda ni odgovoren za vašo srečo in tega se zelo dobro zavedate, a kakšen sončni žarek bi vseeno moral prinesti v razmerje. Namesto tega v vas prebudi splošni občutek nesreče.

Ne ostanite v zvezi, za katero čutite, da to ni, samo zato, ker vas je strah. Strah, da boste sami.

Preverite še:
Ali pa: