3 razlogi, zakaj moški nikoli NE BO zapustil svoje žene zaradi ljubice

3 razlogi, zakaj moški nikoli NE BO zapustil svoje žene zaradi ljubice (foto: profimedia) profimedia
14. 1. 2021

Žal nam je, ampak "drugim violinam" le redko uspe.

V kolikor se trenutno nahajate sredi afere s poročenim moškim, bo tole ena velika virtualna klofuta ... ki jo, žal, krvavo potrebujete.

Namreč, on nikoli ne bo zapustil svoje žene zaradi vas - svoje ljubice.

In ko boste nekoliko pobližje pogledali razloge, zakaj moški varajo in koristi, ki jih s tem pridobijo, vam bo kaj kmalu jasno, da imamo prav.

Tukaj so 3 razlogi, zakaj v resnici zapravljate svoj zlati čas s tem, ko se sprašujete, ali bo vendarle kdaj zapustil svojo ženo:

 1. Pravzaprav ima v tem trenutku vse, kar potrebuje.

Zakaj bi zapustil svojo ženo in otroke? Z vami lahko uživa brez kakršnihkoli obveznosti in odgovornosti, nato pa pride domov in se igra s svojimi otroki.

Zanj je to idealna situacija. Na eni strani ima ženo, ki ga hrani, za njim čisti in skrbi za njune otroke, na drugi pa ljubico, ki zanj poskrbi na drugačne načine.

Ima dve punci in obe zanj naredita vse. On preprosto uživa!

2. Ločitev je boleča in draga.

Le razmislite, kaj vse je potrebno: dragi odvetniki, prepiri, vznemirjanje otrok, finančno breme in kup drugih težav, ki jih s seboj prinese ločitev.

Zakaj bi sebe in svojo družino silil v takšno situacijo, če mu tega ni treba? Zdite se mu srečni, ko si za vas odtrga nekaj uric iz svojega urnika, zakaj bi potem moral zapustiti svojo ženo?

3. V kolikor bi imel namen zapustiti svojo ženo, bi to že storil.

Če bi te ta moški ljubil bolj kot vse na svetu, bi se bil pripravljen soočiti z vso bolečino, ki jo prinese ločitev, in bi svojo družino do zdaj že zapustil. Nekdo, ki si resnično želi biti z vami, bi to že zdavnaj naredil.

Le razmislite o tem. Svoje žene ni zapustil zato, ker si tega ne želi. Čisto preprosto.

Zdaj, ko veste, da se to nikoli ne bo zgodilo, je na vas, da se odločite, kakšno življenje želite imeti.

V kolikor si res močno želite biti z njim in hočete, da se že končno odloči, mu lahko postavite ultimat. To, kar počne, namreč ni pravično ne do vas, ne do njegove žene in ne do otrok. Čas je, da se odloči!

Zberite vso moč in pogum, ki ju premorete ter mu povejte, da tako več ne morete živeti.

Žal pa moramo poudariti, da druga ženska le redko kdaj zmaga. Zelo, zelo redko. Z njim le tratite čas in čakate na moškega, ki nikoli ne bo vaš ter hkrati zamujate priložnosti spoznati moškega, ki se vam bo popolnoma predal.

Ozrite se na svoje čustvene potrebe, želje in hrepenenja.

Ali se s tem moškim videvate, ker radi živite na robu? Je morda razlog to, da si v resnici ne želite nič resnejšega? Ali pa se bojite, da bi vas drugi moški prizadel?

Ugotoviti morate ključno: Kdo sploh ste? Svetujemo, da prenehate z igranjem vloge druge ženske, saj to ni pravično do nobene osebe, vključene v to "igro".

Več podobnih vsebin lahko najdete na Cosmopolitan.si