3 seks položaji, ki moškim niso preveč všeč

3 seks položaji, ki moškim niso preveč všeč (foto: Profimedia) Profimedia
31. 7. 2022

Če vprašamo ženske, se moški nebi branili seksa v kakršnem koli položaju, vendar ni nujno, da je tako.

Nekaj moških nam je zaupalo, nad katerimi seks položaji niso najbolj navdušeni.

1. Seks stoje

Točneje - seks v stoje, ko sta partnerja obrnjena drug proti drugemu. Seks v stoje, če je partnerka obrnjena k njemu s hrbtom, je popolnoma sprejemljiv. Celo odličen.

A ko sta obrnjena z obrazi drug proti drugemu, vse skupaj zahteva več truda, kot ima na koncu učinka. Če on ni ravno vrhunski ljubitelj dvigovanja uteži in ona tehta kaj več kot 50 kilogramov, ta položaj hitro postane vse drugo, kot zabaven.

2. Ona zgoraj - če preveč poskakujete

Eden najbolj tradicionalnih položajev, pri katerem ženska sedi na fantu, lahko hitro postane mučen, če ona ne zna pravilno sodelovati v položaju.

Ker verjemite, da je fantu zelo strašljivo, če dekle prične visoko in vneto poskakovati po njegovem udu, kot da je na trampolinu in ne na človeškem bitju.

In vse kar si revež predstavlja je, kako bo v enem od teh poskokov zgrešila luknjo in mu poteptala (in ja, tudi zlomila) prijateljčka.

3. Sedenje na obrazu

Če je pornografija karkoli prodala za boljše, kot je v resnici, je to zagotovo trenutek, ko se ženska za oralni seks usede njemu na obraz.

Mnogi moški trdijo, da v tem izredno uživajo, a povprečni moški bo v tem čudaškem položaju le s težavo dihal, medtem ko se ona ne bo uspela primerno sprostiti (ker se v strahu, da se preveč spusti na njegov obraz ali pa ... no ja, saj veste). Naj bo oralni izpeljan kakorkoli drugače, mar ne?

Preverite tudi:
Ali pa: