5 stvari, ki jih ne smete početi na začetku razmerja

5 stvari, ki jih ne smete  početi na začetku razmerja (foto: Shutterstock) Shutterstock
10. 10. 2017 Vir: liza.aktivni.si

Ste sveže zaljubljeni. V trebuhu čutite metuljčke in lahko bi kar objeli ves svet. Toda tako hitro, kot pridejo ti občutki, lahko tudi izginejo. Pazite, da ne boste naredili teh napak.

1 Radi bi ga videli vsak dan

Povsem razumljivo. Z njim bi bili 24/7. Toda kdor se na začetku preveč oklepa partnerja, iz velike ljubezni hitro naredi nervozen zapor. Pozor! Moški ljubijo svojo svobodo. Nikar mu je ne odvzemite. Vsaj ne še takoj ...

2 Kar naprej se javljate

Popolnoma normalno je, če mu sem in tja pošljete esemes. Tega bo vesel. Če pa ga boste s sporočili zasipavali ves dan, boste prav nadležni. Včasih je prav lepo, ko se zvečer srečamo in si povemo, kaj smo doživeli čez dan.

3 Zanemarjanje prijateljev

Vsak ima prijateljico, ki izgine s površja zemlje, takoj ko se zaljubi. Bi res bili radi taki? Raje ne. Konec koncev nam naši prijatelji vedno stojijo ob strani: ko nam gre slabo v službi, ko imamo družinske težave ali ko se razidemo s partnerjem. Ne zanemarjajte jih. Še jih boste potrebovali ...

4 Ljubosumje

Njegova bivša vam gre strašansko na živce. Kar naprej se mu javlja ali pa jo srečujeta. Poleg tega dnevno pregledujte zapise njegovih sledilcev na Instagramu in Facebook prijateljev. In potem se zgodi, kar se mora zgoditi: ponorite od ljubosumja. Poskušajte ga nadzirati. Sploh na začetku morata ustvariti zaupanje. Drugače ne bosta imela dobre osnove za razmerje.

5 On je vaše središče pozornosti

Zaradi njega pozabite na svoje hobije in interese. Za vas šteje le eno: da bo on srečen. Toda s svojo skrbnostjo in potrebo, da vse naredite prav, mu le jemljete zrak za dihanje.