5 tipov moških, ki vas bodo pripeljali do najboljših orgazmov

5 tipov moških, ki vas bodo pripeljali do najboljših orgazmov (foto: Profimedia) Profimedia
6. 1. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Skupina znanstvenikov je pred kratikm predstavila drugačen pogled na zadovoljevanje žensk v postelji – ključne naj bi bile osebnostne lastnosti partnerja.

Družba vedno več pozornosti namenja ženskemu orgazmu. Moški so zelo zadovoljni, če ženske  pripeljejo do vrhunca, na voljo pa so tudi mnogi triki in nasveti, ki bodo predstavnicam nežnega spola pomagale, da bodo orgazem zagotovo doživele.

Orgazmi pa sodeč po najnovejših ugotovitvah niso povezani z žensko ali moško anatomijo, za dober seks in prijetnejše izkušnje med posteljnimi užitki naj bi bile ključne partnerjeve karakteristike.

1. Zabavni moški

Najbolj privlačni predstavniki nasprotnega spola so skoraj zagotovo zabavni moški. Humor naj bi bil ženskam celo tako pomemben, da jim bo duhovit moški postal všeč, čeprav drugim kriterijem morda ne bo ustrezal. In zakaj ravno smisel za humor? Ženska preprosto obožuje smeh. Najbolj ji je všeč, ko partner opazi, da je slabe volje, in jo poskuša z njegovo zabavnostjo in duhovitostjo razvedriti. Poleg tega naj bi zabavni ljudje imeli sposobnost, da na stvari znajo gledati iz različnih zornih kotov, kar jim omogoča, da se v resnejših situacijah znajo obnašati zrelo.

2. Kreativni moški

Moški, ki obožujejo svojo rutino, ženskam niso preveč privlačni. V družbi človeka, ki živi samo za to, da vstane in odide v službo, se dogločasijo. Sedaj veste, zakaj vsi tisti neprivlačni kitaristi, bobnarji ali umetniki nikoli niso samski. Kreativnost je seksi – moški, ki zna ustvarjati z rokami, bo tudi v postelji 'ustvarjal' čarovnijo.

3. Moški, ki znajo pokazati toplino

Star pregovor pravi: “Če želiš vedeti, kako se bo obnašal do tebe, ugotovi, kako se vede do svoje matere.” Ženske privlačijo prijazni, ljubeči in vdani moški, saj bodo ti verjetno bolj pozorni tudi v postelji. Spoli seks dojemajo različno, predstavnicam nežnejšega spola je na primer zelo pomembno, da se ob partnerju počutijo varno, in šele ko je ta občutek zagotovljen, se lahko zares sprostijo in uživajo v spolnosti.

4. Zvesti moški

Medtem ko veliko ljudi verjame, da je seks s samo eno osebo dolgočasen, večina žensk ceni predanost in zvestobo. Občutek zaželenosti je v bistvu predpogoj za dober spolni odnos, ki se bo zaključil z orgazmom. Sedaj je jasno, zakaj imajo ženske na začetku razmerja težave z doživljanjem vrhuncev – najverjetneje niso še razvile tiste prave globlje povezave.

5. Moški, ki lepo dišijo

Vonjave v ljudeh vzbudijo najrazličnejše spomine, ki lahko sprožijo občutke sreče, žalosti, vznemerjenosti, zasovoljstva ali upanja. Moški vonj privlači ženske in jim omogoča, da se počutijo sproščene in posledično bolj vzburjene. Če bo partner torej oddajal prijeten vonj, bodo njeni orgazmi boljši, močnejši in pogostejši.

Povzeto po: Ideapod

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri