7 delov ženskega telesa, ki jih moški obožujejo

7 delov ženskega telesa, ki jih moški obožujejo (foto: Profimedia) Profimedia
3. 11. 2017

Vsi moški niso zasvojeni s predstavo o popolni postavi. Veliko jih obožuje tudi ženske obline in nekatere stvari, ki ženskam niso povšeči.

Preden smuknete v pretesna oblačila in se močno naličite, preberite, kako še lahko očarate svojega moškega.

Obraz brez ličil – Ličila ženskam dajejo samozavest, z njimi se počutijo lepe in urejene. Nič ni narobe, ko poudarite oči in ustnice za večerni zmenek, s čimer boste zagotovo očarali partnerja. Vendar sebi in njemu kdaj privoščite dan brez ličil. Tudi če vaša koža ni popolna, boste partnerju bolj všeč z naravnim videzom, koža pa si bo imela čas odpočiti.

Obline – Vsi moški si ne želijo ženske s postavo manekenke. Radi vidijo tudi obline in prav nič jih ne moti, da številka vaših kavbojk ni XS.

Stopala – Čeprav ne opazite, veliko moških skrivaj ljubi ženska stopala. Zato ne oklevajte in si privoščite pedikuro v svoji najljubši barvi ter nadenite tisto zapestnico okoli gležnja tudi, ko ni poletje. Partner bo navdušen.

Prsti – Lakirani nohti s posebnim dodatkom ali le lepo negovani, moškim je všeč oboje. Pomembnejše je, kako uporabljate svoje prste. Če z njimi masirate njegova ramena in roke, božate ter se zapletete v partnerjeve lase, bo nad njimi navdušen.

Ustnice – Tudi če imate namesto polnih ustnic ozke in tanke, bo partner nor nanje, ko jih boste uporabili na pravih mestih. Kar tako mu namenite vroč poljub na usta, lahek in bežen dotik ustnic zjutraj, poljubček preden odhitite skozi vrata. Moški na ta del telesa gledajo drugače.

Hrbet – Pritegne ga lep, oblikovan hrbet z rahlo poudarjenimi mišicami. Zato pri vadbi nikar ne izpustite vaj za zadnji del telesa v strahu, da bi postali mišičasti in ogromni. To se ne bo zgodilo, saj bi morali več let vztrajno delati na tem, poleg tega so predispozicije moškega in ženskega telesa različne.

Zadnjica – Majhna ali velika, to je del telesa, ki moške zmeraj očara. Ker so moška telesa bolj »ravna«, iščejo obline na ženskih telesih, kamor spada tudi zadnjica. Zato se ne obremenjujte, če se vam zdi, da je vaša zadnjica prevelika ali preveč zaobljena. Njemu je zagotovo všeč.

Preberite tudi: