BIZAREN TikTok trend: ženske svojo vaginalno tekočino uporabljajo za...

BIZAREN TikTok trend: ženske svojo vaginalno tekočino uporabljajo za... (foto: Profimedia) Profimedia
19. 7. 2022

Nekateri se nad trendom zgražajo, drugi pa nanj prisegajo...

Platforma TikTok je nedvomno ena najbolj znanih in obiskanih na svetu. Danes je tam že ogromno uporabnikov, vsak od njih pa deli svoje vsebine, nasvete, trike in zgodbe.

Ena od uporabnic je tudi Mandy Lee, vplivnica, ki je pred kratkim z eno od svojih objav dvignila veliko prahu.

Mandy je v eni od svojih objav zaupala, da ženske lahko vaginalno tekočino uporabijo kot parfum in s tem zmešajo glavo moškim.

Sliši se bizarno, a vplivnica je razložila, zakaj je tako početje uspešno. Feromoni iz vaginalne tekočine naj bi pritegnili moške, zato si vplivnica tekočino redno nanaša na vrat, zapestja in za ušesi ter tako poskrbi za nevidno privlačnost.

Ženske, ki so nasvet preizkusile, poročajo o pozitivnih rezultatih.

V komentarje so se oglasile številne uporabnice, ki pravijo, da so s tem trikom pritegnile že vrsto moških; avantura za eno noč, zmenek, noč brezplačnih pijač v klubu ...

Zaradi objave vplivnice se je razvil pravi trend, ki so ga poimenovali vabbing. Gre za skovanko besed vagina in 'dabbing' (rahlo nanašanje, tapkanje).

Čeprav ni dokazano, da bi "naravni vaginalni parfum" zares pomagal pri osvajanju moškega, saj na to vpliva še vrsta drugih dejavnikov, pa je ena izmed uporabnic v komentar zapisala tako: “Čeprav nisem prepričana, če ta eksperiment deluje, pa sem prepričana, da se ob vsakem nanosu počutim kot začarana boginja, ki ima prav posebno sladko skrivnost."