Če želite doživeti zares močan (in večkratni!) ORGAZEM, morata preizkusiti TO tehniko!

Če želite doživeti zares močan (in večkratni!) ORGAZEM, morata preizkusiti TO tehniko! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2022

Kunyaza je tehnika, ki jo bosta preizkusila. In potem si boste želeli še! In še!

Želijo si ga ženske, želijo si ga moški – orgazem namreč. A na žalost je ženski orgazem za mnoge moške še vedno prava uganka. No, res je tudi, da je lahko eden najbolj muhastih človekovih vedenjskih vzorcev. 

A ob koncu tega članka boste o novem prijemu vedeli več kot dovolj, da boste lahko teorijo kar takoj preizkusili tudi v praksi. 

Profimedia

Kunyaza v dobesednem pomenu pomeni »pripeljati do uriniranja«. Vendar je treba to razumeti v prenesenem pomenu, saj se nanaša na ženski izliv ali žensko ejakulacijo med orgazmom – ki je (na žalost) pri nas še vedno predmet tabuja. Toda strokovnjaki poudarjajo, da je ženski izliv znak največje vzburjenosti. Če vam kljub temu ideja ni ljuba, brez skrbi, ne zgodi se vsem ženskam. Kunyaza tehniko ljubljenja pa le preizkuste. 

Preverite tudi: "Med izvajanjem počepov doživljam orgazme … In zelo mučno je!" (Novinarka iskreno o 'coregasmih' – doživljanju orgazmov med vadbo)

Pravijo, da je tako mogoče doseči tudi večkratne orgazme! 

Penis (in ne penetracija!) ima pri pri tem pomembno vlogo. 

Metoda sicer prihaja iz srednje Afrike, Evropejcem pa jo je v knjigi Kunyaza predstavil dr. Nsekuye Bizimana. Metoda se v Ruandi in sosednjih državah izvaja že stoletja.

Kakšna je skrivnost te prijetne tehnike, ki ji nekateri pravijo kar tapkanje?
Hitro jo boste usvojili – tu je kunyaza za začetnike:

Potem ko moški nekajkrat prodre v žensko (le za kratek čas torej, da se le rahlo poveča cirkulacija), se odmakne, prime svoj penis s palcem in kazalcem in začne z glavico ritmično tapkati po nožnici. 

Na kar se je treba sprva malce navaditi, toda učinek bo neprimerljiv. Potrpežljivost se izplača. 

Najprej je treba tapkati le po zunanjih sramnih ustnicah, nato po notranjih in vhodu v nožnico. Šele nato pride na vrsto najbolj občutljivo mesto – klitoris.

Zaradi povečanega pretoka krvi v sramne ustnice se bo to preprosto tapkanje spremenilo v intenzivno stimulacijo celotne nožnice, kar se pogosto konča z enim ali več eksplozivnimi orgazmi.

Namig: če hitrost in intenzivnost tapkanja postopoma povečuje, se s tem poveča tudi vzburjenje ženske.

Viri: www.sciencedirect.com, The taboos of women's sexual health
Preverite še: Iskrena izpoved: "Moj fant je 29 let starejši in TAKO je v resnici videti najin SEKS'