25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Česa si zares željio

Česa si zares željio (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
11. 8. 2012

Vsak normalen človek sanja o divjem, strastnem seksu, a na žalost večina teh vročih želja ostane neuresničenih preprosto zato, ker jih nikoli ne izustimo. Da, tako je - za pomanjkanje seksa se moški lahko zahvalimo samim sebi in svojemu prej Rožletovemu kot Kekčevemu pogumu.

Ženske pravijo, da ne seksajo zaradi prekratke predigre. To pa pomeni, da smo tudi za to krivi mi, moški!

Zato smo se odločili, da enkrat za vselej temu naredimo konec. S pomočjo revije iz nasprotnega tabora, Cosmoplitanom, smo 6000 moških in žensk spraševali o seksu: v čem uživajo, kaj sovražijo, česa si želijo, a doslej še niso poskusili.

Rezultati so pokazali, da si tako moški kot ženske enako pogosto želimo seksati. In kar je najlepše pri vsem, ženske si želijo eksperimentiranja enako kot mi. Težava je le v tem, da čakajo na naš namig.

Ekspresno vzburjenje

Seveda s tem ne mislimo vašega, saj vsi vemo, da moški s tem navadno nimamo težav. Govorimo o ženskah. Te so večinoma preveč sramežljive, da bi nam predlagale kaj bolj nagajivega, kot je skromna izjava: “Poljubi me dragi.”

S tem, da so ženske veliko preveč sramežljive, se strinja tudi 66 odstotkov vprašanih moških, saj pravijo, da bi ženske lahko pogosteje jasno pokazale, da si želijo seksati. Kako jih najlaže zbezamo na plano?

S pravo vabo (ne, ne govorim o diamantnem prstanu). Izzivajte. Poljubite jo le enkrat, a ta poljub naj bo strasten in dolg. Za trenutek jo privijte tesno k sebi, da bo čutila vsako (poskrbite, da zares vsako) mišico na vašem telesu.

“Dajte ji vedeti, da ste odprti za njene predloge. Pazite le, da se boste odzvali tudi na zelo prikrita namigovanja,” pravijo strokovnjaki, ki se s seksom ukvarjajo na popolnoma znanstveni ravni. Ko bo sramežljivost enkrat premagana, se bodo možnosti za neobičajne predloge iz njenih ust drastično povečale.

S kuhalnico do uspeha

Če ste mislili, da smo že pri šeškanju, ste se močno zmotili. Najprej boste morali dokazati svoje kuharske sposobnosti.

“Moškemu, ki zna spretno vrteti kuhalnico, se ženske le stežka uprejo,” v svoji knjigi Predigra: skuhajte afrodiziak pravi Martha Hopkins. Ženskam se zdi neznansko privlačno, da njihov moški tako simpatično zapravlja svoj prosti čas.

Če se tega še niste lotili, ne vem, kaj še čakate?! Le urno v kuhinjo! Z zahtevnostjo jedi pa nikar ne pretiravajte. Očarali jo boste že s preprostimi jedmi, kot je na primer tale sredozemska mojstrovina, za katero boste porabili manj od 20 minut.

Na oljčnem olju na hitro prepražite na trakove narezan pršut in divje šparglje. Dodajte nekaj neslanega svežega sira, za majhno (njeno) pest pinjol in začinite s sredozemskimi začimbami. Postrezite z na hitro opečenim polnozrnatim kruhom in s kozarcem dobrega rdečega vina, sklenite s čokoladno sladico. Sestavine seveda niso izbrane naključno.

Takšna večerja je nabita s cinkom, mineralom, odgovornim za dobro erekcijo, feniletamin v čokoladi deluje na možganske centre za sproščanje, kofein pa predrami željo po seksu.

Priplešite si hlačke

Vam kuharija ni prinesla želenih rezultatov, ker ste pozabili, da je vegetarijanka in poleg vsega še alergična na čokolado? Če ste puško že vrgli v koruzo lepo zakorakajte na njivo in jo privlecite nazaj. Čas je za plan B.

Ste kdaj pomislili, da jo kljub dvema levima nogama lahko povabite na ples in v tem ves večer uživate tudi sami? Gotovo se vsaj enkrat na teden v mestu zgodi glasbeni dogodek, na katerega se ne bi odpravila nikoli. Zakaj tokrat?

Ob glasbi, ki vama nikoli ni bila všeč, se bosta odlično zabavala že ob gledanju zagrizenih privržencev teh glasbenih ritmov, poleg tega pa bo ona vaše nespretno stopicljanje razumela kot dobro šalo. Smešno situacijo pa lahko izkoristite sebi v prid in ji napol v šali predlagate katero od bolj nagajivih posteljnih igric.

V večji zagati boste, če je vaša draga ljubiteljica plesa. Potem vam ne preostane drugega, kot da se vpišeta v tečaj salse ali merengeja, saj ne veljata za najtežja latino plesa, migati z zadnjico boste pa že znali.

Nespodobno povabilo

Verjemite, da je s povabilom v svoj dom že po prvem prijetnem zmenku ne boste preveč presenetili. Vprašanje pa je, kakšen bo njen odgovor. Izkušeni lomilci ženskih src pravijo, da je pred usodnim vprašanjem vredno situacijo malce potipati (a ne z roko, ti pacek!).

1. Prilepite se nanjo

Ste jo povabili na večerjo ali na kavo v lokal? Sedite tik ob njo, razdalja med vama naj ne bo večja od desetih centimetrov. Če se ne bo odmaknila, se ji počasi približujte, da se je dotaknete s stegnom. Še vedno zagreto razlaga o sestrinem novem psičku, ne da bi umaknila nogo? Kaj še čakate? Čas je za naslednji korak.

2. Izdajalski poljub

Nežno jo poljubite na usta. Prvič. Drugič. Tretjič bodite pozorni, kakšen bo njen odziv. Možna sta dva scenarija: obetavnejši in učinek hladne prhe. Če bi njen poljub najlaže opisali z besedami “hoče me pojesti in začela bo kar pri glavi”, ste na konju.

3. Izstrelite vprašanje

Pazite le, da ta izstrelitev ne bo preveč podobna streljanju kozlov. Izkušeni kerlci priporočajo tri načine: šaljivega (“Si za človek ne jezi se? Lahko greva k meni, sem ravno dobil nov komplet.”), omahljivega (“Ne vem, kako naj ti to povem ... A res bi rad bil še nekaj minut sam s teboj ...”) ali simpatično direktnega (“Kaj vse bi dal za to, da bi odšla z mano domov?!” Pomaga če pri tem gledate v zvezde).

Glede na strastnost njenega poljuba (glej točko 2) lahko s precejšnjo gotovostjo napoveste njen odgovor.

Razvozlajte uganko

Se tudi vam zdi, da je predigra nujno zlo, ki ga pač morate opraviti, da si prislužite glavno nagrado? Potem si nujno preberite naslednje vrstice.

Predigra je dober izgovor za komunikacijo v postelji (tudi polaganje rok je komunikacija!), ta pa prava pot do naziva najboljšega ljubimca v njenem življenju.

Naj ponovim: ženske v predigri uživajo. Bolj ko se boste potrudili, več možnosti je, da bo seks pogosteje na vašem urniku. No, pa zavihajmo rokave.

Najprej se dogovorita za preprosto pravilo: prepovedano je dotikanje spolnih organov. Nato izvlecite skrivno orožje – svileno ruto. Namesto z roko ali jezikom se je dotikajte z njo. Pridno si beležite (v glavi!, kajti če vas bo zagledala s pisalom in blokom v roki, boste opleli za vedno) njene reakcije.

Bolje ko se boste odrezali v prvem polčasu, razburljivejše bo dogajanje v drugem. Kako veste, da ste zares dobri? Ko vas prosi, da se je končno lotite s konkretnim orodjem.

Jutranja rekreacija

Vsi moški poznamo najboljši ukrep za olajšanje jutranje erekcije, a ženske navadno pri tem nočejo sodelovati. S pravo taktiko vam jo bo uspelo prepričati, še preden bodo opečeni kruhki skočili iz opekača.

1. Rana ura, zlata ura

“Kadar ima ženska občutek, da jo priganjate, lahko kar takoj pozabite na njen orgazem,” pravijo psihologi, ki se na žensko psiho očitno spoznajo veliko bolje od nas.

Še tako spretno vrtenje jezika vam ne bo pomagalo, da bi klitoris pokazal kaj življenja, če bo njegova lastnica razmišljala le o tem, da bo zamudila službo. Naravnajte si uro prej kot ponavadi in pri tem upoštevajte, da povprečna ženska potrebuje vsaj 20 minut da doseže orgazem. Še bolje pa bo, če se je lotite v soboto zjutraj, ko imata časa na pretek.

2. Šepetanje na blazini

Večina žensk verjame, da so zjutraj vse prej kot privlačne: otečene veke in razmršena pričeska niso ravno lepotni ideal. Zato se nežno privijte k njej in ji zašepetajte v uho katero od filmskih izjav: “Kako lepa si zjutraj!” ali “Kako rad se zbujam poleg tebe!” Pomaga tudi, če se ji prikradete za hrbet in ji poljubljate tilnik.

3. Sadni S. O. S.

Pomarančni sok je odlično orožje proti neprijetnemu jutranjemu zadahu. Poleg tega pa ji citrusi poženejo kri po telesu in prebudijo centre za vzburjenje. Strokovnjaki za prehrano pravijo, da vitamin C dvigne raven adrenalina v krvi in poveča vitalnost.

Pokaži, kaj znaš

Čeprav že slovenska ljudska modrost ve, da mora pravi moški kdaj pa kdaj pokazati, koliko ga je v hlačah, pa vsi vemo, da dolžina nima prav nobenega pomena, če orodja ne znamo pravilno vihteti. S tem se vsaj tolažimo tisti, katerih premoženje ni ravno zavidanja vredno.

Kak centimeter (oprostite, milimeter) manj boste z lahkoto nadomestili s pravo tehniko gibanja. Poskusite s krožnimi gibi ali pa s prodiranjem od strani. Tako boste vaginalne stene dovolj dobro vzburili, tudi če je premer vašega korenjaka prej podoben mlademu korenčku kot pravemu zrelemu korenju.

Poljub smrti

Najpogostejša ocena, s katero ženske označijo oralna prizadevanja svojega partnerja, je “pregrobo”. Večina moških misli, da mora njihov jezik nadomestiti penis, zato se tega loti popolnoma narobe.

“Edina skupna lastnost, ki jo imata penis in jezik, je njuna čvrstost,” pravijo seksologi, ki se že vrsto let ukvarjajo s fenomenom ženskega orgazma.

“Druga pomembna reč je ritem. Le odločno in predvsem enakomerno kroženje okrog klitorisa vodi k cilju,” zatrjujejo. Ne veste, kakšen ritem je pravi? Ne skrbite, ženske to navadno pokažejo s premikanjem bokov v ritmu, ki jim najbolj ustreza.

Veliki pok

Razmišljanje o vremenu ali o službenih obveznostih, ki vas čakajo v pisarni, niso ravno najboljši ventil za preprečevanje ejakulacije, saj vam lahko v celoti pokvarijo seks. Namesto tega izvedite trik, ki ga ona sploh ne bo opazila.

Ko čutite, da se približuje veliki finale, ga izvlecite in se znova lotite njenega telesa: poljubljajte ji prsi, mednožje ali pa se je samo dotikajte z roko. Ko čutite, da se je vihar malce polegel, lahko nadaljujete z akcijo.

Druga metoda, ki se je lahko lotite, je takšna, pri kateri vaš mali prijateljček ostane lepo na toplem, le s spodnjim delom trebuha morate pritisniti ob njeno sramno kost. Ta tehnika je lahko dvorezni meč, saj se lahko korenjak takšnemu mrcvarjenju upre in odpove svojo poslušnost. Kako boste svoji dragi razložili, zakaj je vaš korenjak kar naenkrat uplahnil, pa prepuščamo vaši iznajdljivosti.

Preobrazba v porednico

Pri seksu z nekaterimi ženskami imamo moški občutek, da imajo prirojen talent za nenavadno, poleg tega pa še avanturistično žilico, ki jih sili k eksperimentiranju. A da bi doživeli kaj takšnega, si morate najprej pridobiti njeno popolno zaupanje.

Kar 66 odstotkov anketirank je priznalo, da so pripravljene poskusiti marsikaj, vendar ne takoj na prvem zmenku. Zato boste morali odslužiti kar nekaj zmenkov in še celo kakšno turnejo po trgovinah z ženskimi oblačili in kozmetiko.

S pravimi metodami pa lahko dogajanje celo malo pospešite. Candida Royalle, svetovno znana producentka erotičnih filmov in nekoč tudi sama igralka v takšnih filmih, pravi: “Preden se tega lotimo, se je treba popolnoma znebiti občutka manjvrednosti ali ponižanosti.”

Morda vam bo v pomoč tudi kateri od naslednjih nasvetov.

1. Vrzite vabo

Vas zanima, kako se najlaže znebite neugodnosti? S klasično metodo prebiranja pisane besede. S knjigo.

“Ženske izredno rade berejo erotično literaturo,” pravijo psihologi. A pazite, da erotike ne boste zamenjali s pornografijo, ki je lahko pregroba ali celo odbijajoča. Poiščite raje erotični prizor v klasičnem romanu ali pa v antikvariatu izbrskajte katero od erotičnih knjig avtorice Anais Nin, ki dobro razburijo fantazijo vsake ženske.

2. Potipajte situacijo

Idejo, ki vam že dlje časa buri duhove (priznajte: od zadnjega gledanja televizije v sumljivo poznih nočnih urah), dobro zakamuflirajte in preverite, kaj ona misli o tem. Za to uporabite kak film ali pa preprosto povejte, da ste nekje prebrali (članek, ki ga pravkar berete, bo odličen izgovor), da nekateri pari počno to in to.

Tako boste najelegantneje preverili, koliko seksualnega poguma prenese vaša boljša polovica, ne da bi vam bilo treba na glas kričati: “To! To je tisto, kar si želim! ”

3. Prvi koraki

Če si boste nekega dne nataknili črne usnjene spodnjice (iz katerih bo veselo plahutala zadnjica v vsem svojem obsegu) ali pa tangice iz tigrastega satena (katerih edini pošteni kos blaga bo mošnjiček, v katerega boste stlačili vse svoje premoženje), ne bodite presenečeni, če boste iz spalnice leteli hitreje, kot ste se v njej pojavili.

Poskusite raje s preverjenim trikom: obrijte svojega korenjaka ali predlagajte britje v dvoje.

Glej in se uči

Masturbacija ni le ventil za njeno seksualno sproščanje in uživanje, je tudi šola, v kateri se lahko veliko naučite. Edino, v kar jo morate še prepričati, je, da vam bo dovolila gledati. Tudi tega ne pričakujte na prvem zmenku (čeprav ne bodite preveč presenečeni, če se vam bo zgodilo natanko to), saj takšna monodrama zahteva od igralke precej samozavesti in zaupanja v poštene namene gledalca (v tem primeru ste to vi).

Za par je izredno pomembno, da poznata prijeme, ki partnerju ugajajo. Najboljši način, da partnerja naučite, kaj vam je všeč, je, da mu pokažete, v čem uživate, ko ste sami (ne, s tem ne mislim na gledanje nogometa in pitje piva!).

Morda boste celo ugotovili, da si je za tovrstne užitke nabavila celo nadomestek vašega korenjaka na baterije za samotne urice, ko vi v službi tolčete nadure.

Udejanjite njene fantazije

Pri igranju vlog ne gre le za to, da bi jo prisilili, da se obleče v šolsko uniformo, vi pa jo (poredno šolarko) pošteno našeškate po riti. Zavedajte se, da so seksualne fantazije žensk veliko izvirnejše in – ne boste verjeli – tudi pokvarjene, kot si moški predstavljamo.

Predvsem morate ugotoviti v kakšnem razpoloženju je. Če je želela biti še včeraj nemočna strežnica, ki se vdaja seksualni sli bogatega grofa, pa se lahko že naslednji dan prelevi v strogo učiteljico v škornjih z visoko peto in šibo v roki. Vam pa tako ne bo preostalo drugega, kot da se prelevite v pridnega (bolj ali manj) šolarčka.

Res ne vem kaj še čakate! ? Morda natanko v tem trenutku uboga prelepa princesa čaka na vas v sosednji sobi, da jo rešite pred zlobnim vitezom.

Martin Pesko

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri