Česa ženske pri seksu ne marajo?

Česa ženske pri seksu ne marajo? (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
15. 11. 2009

Znanje o tem, česa ženske ne marajo med seksom, ni nikoli odveč. Prebnberite torej, katerih stvari v postelji raje ne počnite.

Preveč nežnosti je 'out'

Nežnost je sicer zaže­­­­lena, a ne takrat, ko govorimo o divjem seksu, zato se pred raznimi vprašanji, ki se začnejo z Ali lahko, ugriznite v jezik. Ne sprašujte, temveč raje naredite. Če ji ne bo všeč, boste tako ali tako hitro opazili. Po­­leg tega ženske od dobrega ljubimca pričakujejo, da bo vedel, kakšen mora biti naslednji korak in kako jo pripraviti do tega brez vprašanj.

Včasih je na primer dovolj že drzen pogled, s katerim nakažete dekletu, naj odvrže obleko, ali pa kak provokativen dotik njenega telesa, ki jasno nakaže vaše namere. Seveda imamo še vedno rade, če se nam kdaj posvetite z nežnimi dotiki in poljubi, a naj to ne bo edini način. Vsekakor pa z nežnostjo ne mo­­­rete zgrešiti po končani akciji. Takrat so ženske namreč v blaženem stanju in jim malce nežnosti nikakor ni odveč.

Seks je več kot orgazem

Morda moški razmiš­ljate drugače, zlasti ko gre za avanture. Vendar če ne želite, da bi dekle vašo spalnico zapustilo razoča­­­rano in si vas zapom­nilo kot ljubimca, h ka­­­teremu se ne želi več vrniti, poskrbite, da vajin seks ne bo po­­doben seksu zajčkov. Namesto da seksata, se ljubita. Kaj to pomeni?

Nikoli ne pozabite dejstva, da seksate z žensko, in ne z lutko, zato ji med seksom posvetite več pozornosti in pustite proste roke tudi njej. Poljubljajte jo po tele­­­su, ji povejte, da pri­­jet­­­­­­­no diši, bodite strast­­­ni. To ne pomeni, da mora biti vsak seks brezhiben, temveč da so vaše misli usmerje­­ne tudi k njenemu, in ne le k vašemu užitku. Bodite čutni in pokažite, da ste ljubimec pravega kova.

Neeksperimentiranje

Monoton seks je nekaj, česar ženske ne marajo, zelo rade pa imajo nove in zanimive stvari. Še posebej to velja, če sta v resni zvezi, ki traja že več let, vajin seks pa postaja dolgočasen. Ta­­­krat se nikar ne bojte eksperimentirati. Po­­­izkusite različne polo­­­žaje in pustite vajinim fantazijam prosto pot.

Svetovni trg je bo­­­gat z erotičnimi izdelki, ki lahko v vajino spalnico vnesejo ve­­liko sve­­­­žine, zato naj vas ne bo sram svoji dragi predlagati, da bi si katero tudi privošči­­­­la. Če dvomite o njenih erotičnih željah, se o njih pogovorita ob kozarcu vina in popolnoma verjet­no je, da boste zelo prese­­ne­­­če­­ni nad njeno odprtost­­jo do raznih seksualnih pripomočkov.

foto: Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri