Kaj na vas je najbolj privlačno? (Glede na vaše astrološko znamenje)

Kaj na vas je najbolj privlačno? (Glede na vaše astrološko znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2021

Vas zanima, kaj je na vas najbolj privlačno? Kaj ljudje prvo opazijo, ko vas zagledajo? Preverite, katere so tiste lastnosti, ki vaše astrološko znamenje delajo še posebej privlačno.

Kozorog

Na vas so najbolj privlačne noge. Kadar obujete čevlje z visoko peto, pride njihova eleganca še bolj do izraza in deležni ste marsikaterega pogleda. Ne glede na to, ali se odpravljate na pomemben sestanek ali samo na popoldanski sprehod, ljudje bodo opazili vaše čudovite noge.

Vodnar

Imate izjemno elegantne in privlačne dlani. Če redno skrbite za urejene nohte, pridejo še toliko bolj do izraza. Z nežnimi dotiki se odlično tudi odrežete v poklicih, kot so maser, vizažist ali fizioterapevt.

Ribi

Vaše oči so pravi magnet za vse, ki vas spoznajo. S pogledom lahko človeku sežete globoko v dušo in poskrbite, da vas drugi še dolgo ne bodo pozabili.

Oven

Vaša obrazna mimika je zelo izrazita; še posebno veliko vlogo igrajo vaše zgovorne obrvi, ki poudarijo vaš čudovit obraz in ognjen karakter.

Bik

Najbolj so privlačne vaše ustnice. Obožujete dotike in eden izmed najbolj občutljivih delov telesa je vaš adut. 

Dvojčka

Ste izjemno odprti, družabni in optimistični, kar nakazuje tudi vaša govorica telesa. S slednjo ujamete marsikateri pogled in pritegnete vsakega, ki vas sreča.

Rak

Imate močno intuicijo in ste zelo čustveni ljudje. Ljudi privlači vaš trebuh, v katerem pogosto mrgolijo metuljčki. 

Lev

Tako, kot pri levu opazimo najprej njegovo grivo, tako pri ljudeh, rojenih v znamenju leva, opazimo najprej lase. S svojo pričesko ponazarjate moč in samozavest, zaradi česar so vse oči uprte v vas ne glede na to, kje ste.

Devica

Vaš adut je vaša gladka in čista koža, za katero tako marljivo skrbite z vestno nego. Tudi drugi ljudje to opazijo in občudujejo vaš mladosten videz.

Tehtnica

Vaša hrbtenica vam omogoča lepo držo, s katero izražate nežnost, prijaznost in harmonijo. Zaradi tega si marsikdo želi biti v vaši družbi.

Škorpijon

Ste najbolj strastno znamenje, ki kar izžareva privlačnost. Čeprav ste lahko včasih nekoliko tihi in zadržani, ravno vaša skrivnostna energija privlači druge ljudi. Kaj pa opazijo prvo? Vaše erogene cone, ki se jih ne trudite skrivati.

Strelec

Vaš hrbet je najbolj privlačen del telesa na vas. Ko oblečete obleko z odprtim hrbtom, ljudje ne morejo odmakniti pogleda od vas, najbolj pogumni pa bodo tudi pristopili in vas ogovorili.