Kako čudovite ženske nehote odganjajo potencialne partnerje?

28. 5. 2021
Deli
Kako čudovite ženske nehote odganjajo potencialne partnerje? (foto: profimedia)
profimedia

Včasih očarljive ženske z izjemnim karakterjem in nalezljivo pozitivno energijo nikakor ne morejo najti pravega partnerja. Kaj gre narobe?

Izbirajo na podlagi preteklih izkušenj 

Niso še povsem pospravile svoje čustvene prtljage, zato jih ta zavira pri iskanju novega partnerja.

Zamislite si, da bi naleteli na partnerja, ki vas je prevaral. Verjetno bi bili v prihodnje bolj previdni, komu zaupate. Vendar ne naredite usodne napake: zapiranje vase in paranoično iskanje znakov, da je tudi novi partner varal. 

Po končanem razmerju si morate dati dovolj časa, da prebolite, se sprijaznite in se odločite, da boste šli naprej z novo svežino. 

Ko povabi na zmenek, je prezaposlena

“Imam preveč dela”, “trenutno sem sredi opravkov” in “vse skupaj se mi je nakopičilo” je pogost izgovor, zaradi katerega še tako prijazne in zanimive ženske zapostavljajo svoje družabno življenje. Uporabljajo ga tako pri družini in prijateljih, kot pri dogovarjanju za zmenek.

Še nekaj povabil, potem pa simpatija zagotovo obupa, saj prezaposlena ženska tudi v razmerju ne bi imela dovolj časa za skupne trenutke. 

Ne kaže dovolj interesa

Ne govorimo o tem, da bi morale ženske loviti simpatije, ampak da pokažejo zanimanje, če nekoga vidijo kot potencialnega partnerja. Naj vidi, da njegova dejanja niso zaman, da se veselite skupnih trenutkov in ste si pripravljeni vzeti čas za spoznavanje. 

Moški, ki mu bo resnično mar, bo ženski dal vedeti, da je pomembna in bo z njo ravnal enako, kot ravna z ljudmi, ki so mu blizu. Zato naj tudi ona pove, da ji to ustreza. 

Njegova ljubezen je vedno na preizkušnji

Nikoli se ne zadovolji z besedami in dejanji, ki nakazujejo, da jo ljubi. Vedno želi potrditev, zato ga večkrat postavi pred odločitve, kjer mora izbirati med njo ali prijatelji, družino, hobijem … 

To izhaja iz nesigurnosti in pomanjkanja ljubezni do sebe. Čeprav je na videz samozavestna in odločna, se v resnici sooča s svojimi strahovi, ki ji preprečujejo, da bi se sprostila v razmerju.

Prispevek pripravila: A. H. 

 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ