Kako moški med seksom pokaže, da vas ima resnično rad?

Kako moški med seksom pokaže, da vas ima resnično rad? (foto: Profimedia) Profimedia
14. 11. 2022

Ne veste točno, ali si moški od vas želi samo avanturo ali resnega razmerja? Opazujte, kakšen je v postelji...

Moški vas zasipa s poljubi

Opažate, da vas moški med seksom nenehno poljublja in namerno izbira takšne položaje, ki vključujejo veliko dotikov in nežnosti? To počne z namenom, da vam izkaže naklonjenost. Želi si, da se počutite ljubljene, obenem pa vas želi še bolj vzburiti in poskrbeti za še večje spolne užitke.

Med seksom vas gleda v oči

V splošnem velja, da se moški izogibajo očesnemu stiku z ženskami, za katere jim ni mar. Če vas torej med spolnim odnosom gleda naravnost v oči (in se morda ob tem tudi nasmiha), je to velik znak, da do vas goji močna čustva.

Rad poskrbi za romantiko

Imata spolne odnose v soju sveč, ob romantični glasbi? Ali vajina predigra vključuje romantično večerjo ali globoke pogovore? Moški, ki si želi samo spolnosti, se ne bo trudil za romantiko. Če se bo potrudil, da pričara posebno vzdušje, pomeni, da si vam želi ugoditi in v prvi vrsti poskrbeti za vaš užitek. Pravi kavalir, ni kaj!

Izbira misionarski položaj

Med drugim naj bi veljalo tudi, da so moški, ki izbirajo misionarski položaj, zvesti, zanesljivi in stabilni. Pri takih moških je torej tudi veliko manjša verjetnost, da si želijo le avantur ali spolnih odnosov samo za zabavo.

Preberite več na cosmopolitan.si