"Karma je poskrbela za žensko, ki me je varala: po koncu najinega razmerja, je doživela ..." (osebna izpoved)

"Karma je poskrbela za žensko, ki me je varala: po koncu najinega razmerja, je doživela ..." (osebna izpoved) (foto: profimedia) profimedia
27. 5. 2023

Včasih življenje poskrbi za krivice, ki se nam zgodijo. Moški iz spodnje zgodbe meni, da se je to zgodilo prav njemu. 

Ste kdaj po kakšni krivici izvedeli, da je resnica sama prišla na dan, ali da se je zgodilo kaj, kar je popravilo vašo situacijo? Moški v spodnjem zapisu, ki ga je delil na portalu Quora, verjame, da je karma poskrbela za njegov propadel odnos. 

"Bil sem v razmerju z neko žensko, ki sem jo spoznal na zabavi. Bila mi je všeč in začel sem se zaljubljati vanjo, potem pa je kar naenkrat zame imela precej manj časa kot prej. Mislil sem, da je pač povezano z delom, potem pa sem jo nekega večera zalotil na večerji z drugim moškim. 

Nikoli ni razložila, zakaj mi je to naredila, vendar sem kasneje izvedel, da sta se videvala že nekaj časa. Očitno naj bi bila z njim sredi razhoda in jaz sem bil le rama za tolažbo, kar mi je seveda pozabila povedati.

To me je zelo prizadelo in kar nekaj časa nisem hodil na zmenke. Še huje je postalo, ko sem izvedel, da sta se s tistim moškim pobotala in kasneje poročila. 

Vendar se je vse skupaj hitro obrnilo. On je kmalu po poroki začel z izgovori, da mora pozno delati. Izkazalo se je, da ima ljubico - njegovo sodelavko. Ona je to izvedela kmalu za tem, ko mu je sporočila veselo novico, da je noseča. Njen mož ni bil niti toliko olikan, da bi takrat prekinil z ljubico. 

Namesto tega je izbral 3. možnost:

izginil je brez sledu in obe ženski (ljubico in ženo) pustil v nevednosti. Po vsem tem me je ženska, s katero sem se zapletel v odnos, hotela najti in preveriti, ali še gojim čustva do nje. V tem času sem jaz na noge postavil podjetje, ki je imelo velike dobičke in je postalo zelo uspešno, se preselil v drugo mesto in spoznal izjemno žensko, s katero sem bil takrat poročen že več let. Čeprav nimava otrok, se imava odlično: prepotovala sva svet in še vedno sva noro zaljubljena. 

Rekel bi, da mi je karma namenila srečen konec, njej, ki me je prevarala, pa malo manj lepo usodo."

Prisluhnite aktivni podkastu! 

Je hrana na naših policah sploh varna?

V novi epizodi Aktivni podkasta gostimo Zalo Mlinšek, mag. inž. prehrane. S svojim znanjem Zala številnim pomaga pripravljati bolj zdrave in hranljive obroke, tokrat pa smo se z njo pogovarjali o varnosti živil, ki so na naših policah.

Kdaj lahko rečemo, da je živilo varno? Kaj pomenijo različne oznake na artiklih? Kaj so aditivi v živilih? Kako je z gensko spremenjenimi organizmi? Vse to in še več v tokratni epizodi!

Pogovoru prisluhnite tukaj: