10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Privlačna ženska se ne zanaša le na svoj videz, ampak ima tudi nekatere lastnosti, s katerimi pritegne ljudi v svojo bližino. Se lahko pohvalite s katero izmed njih?

  • Je samozavestna. Dobro se počuti v svoji koži in ne potrebuje strinjanja prijateljev za vsako odločitev, ki jo sprejme. Zaveda se, v čem je dobra in ni ji nerodno pokazati svojih talentov. Ne ustraši se izzivov in reševanja problemov.

  • Materialne stvari ji ne pomenijo veliko. Namesto novih oblek si želi novih trenutkov s prijatelji. Raje kot za nakupovanje, si čas vzame za vikend izlet. Ne morete je navdušiti z darilom, lahko pa jo osrečite s filmskim večerom in obujanjem preteklih dogodivščin, ki sta jih doživela skupaj.

  • Zna se sprostiti. Ve, kdaj potrebuje odklop od stresa in si vzame odmor še preden pregori. Tako skrbi zase in si povrne energijo, da lahko nadaljuje spočita in svežih misli. Zato je njeno delo vedno tako dobro in natančno opravljeno.

  • Je razgledana. O tem, kar jo zanima, ve skoraj vse in vedno očara z novimi dejstvi, ki jih potegne iz rokava. Širi obzorja s potovanji, branjem, hobiji in se iz vsake situacije skuša naučiti česa novega.

  • Sprejme šale na svoj račun. Ne igra na užaljenost in ne goji zamer, ampak se do solz nasmeje tudi svojim prigodam.

  • Ceni resnico. Pred drugimi nima skrivnosti in je odkrita, zato to pričakuje tudi od oseb v njeni bližini. Z laganjem pri njej ne boste prišli daleč, saj se takšnim ljudem ogne v velikem loku.

  • Je samostojna. Tudi ko je v razmerju, poskrbi, da je srečna in ni popolnoma odvisna od partnerja. Še vedno se udeležuje družabnih večerov s prijatelji in se posveča svojim hobijem. Včasih se sama odpravi na sprehod ali bere knjigo v priljubljeni kavarni.

  • Lahko ji zaupate. Nikoli ne bo izdala skrivnosti ali vas pustila na cedilu. Prav zato jo prijatelji večkrat prosijo za nasvet in se ji zaupajo. V težavah ne odkoraka, ampak pogumno stoji ob strani in nudi pomoč.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri