Laži, ki jih ženske izrečejo na prvem zmenku

Laži, ki jih ženske izrečejo na prvem zmenku (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2017

Na prvih zmenkih se običajno trudimo narediti dober vtis na simpatijo, zato izrečemo tudi kakšno neresnico. Ženske pogosto lažejo o teh stvareh.

1. Samozavest

Vsaka ženska na prvih zmenkih rahlo pretirava, ko nanese na samozavest. Želi dati vtis, da se zna postaviti zase in sprejemati drzne odločitve. Hoče pritegniti vašo pozornost in dati vedeti, da je zanimiva oseba, za katero si je vredno vzeti čas.

2. Prebolevanje preteklih zvez

Na prvih zmenkih ni priporočljivo govoriti o bivših partnerjih in ženske to znajo dobro skriti. Še posebej, če še niso popolnoma prebolele prejšnje zveze, a so pripravljanje na spoznavanje novih potencialnih simpatij. Tudi če še ni izbrisala vseh slik bivšega partnerja ali še vedno malce obžaluje, vas ne rabi skrbeti. Vse to bo prekrila z nasmehom in pozitivnejšimi temami, kar ji bo pomagalo pozabiti in začeti znova.

3. Fizična aktivnost

Že dolgo je popularen zdrav način življenja, k čemur sodi tudi redna vadba. Čeprav morda izgleda fantastično, bo pretiravala, ko bo tema nanesla na pogostost gibanja. Če se ji zdi, da ne trenira dovolj, vam bo omenila kakšno dodatno aktivnost, ki bi jo verjetno zares počela, če bi ji čas to dopuščal. Ne zamerite ji. Ženske (in moški) so pod velikim pritiskom glede oblikovane postave, zato kakšen dodaten kompliment o njenem videzu ne bo škodoval.

4. Lakota

Če se odpravita na večerjo in vam pove, da ni zelo lačna, je to morda resnica ali vsaj pol resnica. Veliko žensk je preveč živčnih, da bi lahko jedle ali pa si pripravijo manjši obrok pred odhodom od doma, saj ne želijo dati vtisa, da so tu samo zaradi hrane. To še ne pomeni, da je ena izmed tistih »manekenk«, ki imajo za kosilo le nekaj koščkov solate.

5. Prosti čas

Ko ženske želijo dati vedeti, da ne posedajo okrog in čakajo, da se bo kaj zgodilo, omenijo svoj zaseden urnik: služba, čas za prijatelje, telovadnica, trgovina, čiščenje … Vendar ne skrbite, rada si bo čas vzela tudi za vas. Želi le povedati, da je samostojna in ne potrebuje moškega za čisto vsa opravila. Odločne ženske so privlačne, zato so tu dodatne točke tudi za vas.

6. Družinske skrivnosti

Če sta njena starša ločena ali ima drugačne družinske probleme, tega ne bo omenila na prvem zmenku. Takrat želi očarati in pokazati svoje talente. Ne vzemite tega kot laž, ampak nekaj, kar bo z vami delila, ko bo čutila, da vam lahko zaupa. Prva srečanja naj bodo lahkotna, brez globokih in predvsem negativnih tem.

Preberite tudi: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri