Ljubezen včasih laže, a naše telo nikoli!

15. 2. 2013 Vir: liza.aktivni.si

Govorica telesa razkriva, da se naše besede pogosto ne ujemajo s tistim, kar v resnici mislimo ali čutimo.

V strokovno dognanem, a razumljivem in duhovitem priročniku lahko spoznate skrivnosti govorice telesa v 'igri ljubezni', da boste v vsakem položaju – od prvega zmenka do iskanja pravega partnerja – bolj samozavestni.

Odkrijte metode za razlaganje pomena kretenj, branje skritih misli in čustev.

Knjigo Telesna govorica ljubezni sta napisala zakonca Allan in Barbara Pease, ki sta svetovno priznana strokovnjaka za medosebne odnose in govorico telesa, predavatelja in voditelja tečajev za motivacijo. Knjigo je izdala Mladinska knjiga.

In še čudovit izbor 'večnih modrosti'

Ljubezen naj gre vedno v cvet, Fran Milčinski - Ježek

14. decembra 1997, prav na rojstni dan Frana Milčinskega - Ježka, je izšla prva knjiga založbe Sanje, Preprosta ljubezen. 15 let v knjižnem ozvezdju Sanje zato praznujejo na krilih Ježkove poezije – z dvema natisoma njegovih izbranih pesmi: žepno knjigo Ljubezen naj gre vedno v cvet in darilno izdajo Kapljica in morje.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem

''Puščava je lepa,'' je rekel Mali princ, ''zaradi vodnjaka, ki se nekje skriva v njej.''

Čudovit izbor večnih modrosti iz knjig Antoina de Saint-Exupéryja, avtorja Malega princa.

Zgodbe za razmislek, Jorge Bucay

Gre za drobno knjižico zgodb z navdihujočim uvodom, v katerem nam Bucay predstavi tri ključna spoznanja, ki nam po njegovem mnenju zelo olajšajo življenje: Kar je, je; Kar je dobro, ni zastonj; Nikoli ne počni, česar nočeš. Temu sledi 20 raznovrstnih zgodb, ki spodbujajo k razmisleku. En izvod knjižice podarimo srečnemu izžrebancu, ki nam pošlje kakšno pametno misel na lisa©adriamedia.si.