Minute za učenje in #aktivnidoma: Kdaj je najboljše seksati?

Minute za učenje in #aktivnidoma: Kdaj je najboljše seksati? (foto: Photo by Jan Zhukov on Unsplash) Photo by Jan Zhukov on Unsplash
22. 3. 2020

Trenutno smo vsi več doma, partnerji so skupaj toliko časa kot ne bodo nikoli več v življenju, in za konec 2020 se napoveduje pravi »baby boom«. 

A tudi če imamo odlično spolno življenje, nikoli ni odveč še nekaj zanimivih informacij. Saj veste, celo življenje se učimo, tudi pri tako spontanih stvareh kot je seks. In ne pozabite - smeh in seks sta v teh dneh zalo pomembni aktivnosti.  

Zjutraj

Kaj je boljšega kot začeti dan z eksplozivnim orgazmom, ki nas spravi v dobro razpoloženje za cel dan. Če še ne veste, sta zjutraj naša raven testosterona in energije na najvišji ravni, tako da se večkrat splača malo bolj zgodaj vstati in imeti čas zase, no in seveda za partnerja. Mimogrede: tudi solo seks je zjutraj povsem dobrodošel.

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

Ko ste lačni na dieti

Namesto, da se predate nekontroliranemu hranjenju, se raje predajte divjemu in neobrzdanem seksu s svojim dragim.

Zvečer po slabem dnevu

Seks podobno kot telesna vadba blaži stres ter deluje sproščujoče na nas. Zaključite slab dan s sladkim seksom in velikim orgazmom.

Ko vas preplavijo močna čustva

Pa tu ne mislimo samo na čustva kot so ljubezen, strast, poželenje, … ampak tudi tista negativna kot so jeza, strah, žalost, panika, sovraštvo, ... Naj se sliši še tako čudno, močno vznemirjenje tako pozitivno kot negativno vzpodbudi naš seksualni apetit.

Photo by Mickael Gresset on Unsplash

Ko ste nespečni

Zagotovo je seks ena najboljših stvari, ki jih lahko počnete, ko ne morete spati. Prav tako po dobrem orgazmu veliko ljudi lažje zaspi, saj se utrudi in sprosti.

Po telesni vadbi

Kot smo že rekli, šport in seks podobno sproščujoče delujeta na nas in zakaj ne bi tega združili. Po nekaterih raziskavah naj bi bile ženske po telesni vadbi skoraj še enkrat bolj dovzetne za erotiko kot običajno. Naj dodajmo, da smo po vadbi tudi bolj samozavestni, saj smo nekaj naredili za svoje telo. 

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

14 dan menstrualnega ciklusa

Strokovnjaki so izračunali, da je 14 dan ciklusa vaša spolna moč na vrhuncu. Klitoris je takrat za približno 20 odstotkov večji kot običajno, prav tako ste takrat najbolj občutljivi in dovzetni za erotiko.

 Preberite še: #Ostajamdoma in #Aktivnidoma: pred hišo ali blokom skačite s kolebnico! Zabavno tudi za otroke! ali Gremo na virtualni izlet v Louvre!