Moški razkrivajo: česa niso vedeli o ženskah, dokler niso z njimi zaživeli? (odgovori so presenetljivi)

Moški razkrivajo: česa niso vedeli o ženskah, dokler niso z njimi zaživeli? (odgovori so presenetljivi) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 10. 2022

Uh, bi se moški sploh preselili, če bi vse resnice o ženskah vedeli že prej? (In obratno, seveda!)

Človeka dobro spoznaš šele, ko se z njim preseliš, pravijo. Moški potrjujejo, da je res tako, saj veliko stvari o svojih partnericah niso vedeli, dokler niso pričeli skupnega življenja. Tudi če je zveza dolgoletna, ima očitno svoje skrivnosti ...

Poglejmo, kaj je presenetilo moške: 

"Vedno me je krivila, da sem jaz zamašil stranišče. Potem pa sem odkril, da to počne ona, ko v stranišče meče preveč papirja. Zdaj končno vem, da nisem kriv."

In še ena o stranišču ...

"Očitno je čiščenje stranišča precej bolj pomembno, kot sem mislil in moraš to storiti zelo pogosto. Sedaj sem se naučil ..."

Da je red še kako pomemben, je spoznal tudi ta moški: 

"Kamor odložim stvari, ni prav. Imeti morajo svoje mesto, ki ga seveda določi ona, tudi če določeno stvar uporabljam le jaz. Zakaj je ne morem imeti tam, kjer pač želim?"

Nekaj modnih ugotovitev ...

"Ste vedeli, da ima zelo malo ženskih hlač žepe? Več let sem že poročen in to me še vedno bega!"

"Veliko predmetov in pohištva lahko postane odlagalo za nederček: od kljuk na vratih, televizije, razih omaric v dnevni sobi ... Odraščal sem s svojimi sestrami, a tega nikoli nisem videl, dokler se nisem poročil."

"Ženske imajo od vseh nedrčkov le enega, ki je resnično dober in kvaliteten. Kot moški je tvoja naloga, da ga zaščitiš. Ko pereš, moraš paziti, da je opran na pravi temperaturi in lepo spravljen. Nikoli se ne sme izgubiti ali biti v drugem predalu. Dame, zakaj imate LE EN DOBER NEDERČEK?"

Gospodinjska opravila so pomembna: 

"Odhod v trgovino pomeni, da moramo preurediti vse kuhinjske omarice, shrambo in hladilnik. Sledi velika čistilna akcija kuhinje."

"Brisače sem očitno ves čas zlagal narobe. Jaz jih prepognem trikrat, moja žena pa dvakrat. To je bil najin prvi prepir, ko sva se poročila. Seveda sem izgubil."

"V vsakem stranišču in kopalnici mora biti smetnjak. Nujno!"

"Ni važno, koliko elastik in lasnic je po stanovanju, vedno je prostor za nove, in ko kakšno potrebuje, so vse izgubljene. Čarovnija?"