Najljubša seksualna fantazija glede na horoskopski znak

Najljubša seksualna fantazija glede na horoskopski znak (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Pomladno-poletni čas je tudi čas ljubezni - in spolnost je njen del.

S prihodom višjih temperatur in lahkotnih oblek se marsikdo počuti nekako bolj privlačno in seksapilno. Domišljiji pustimo prosto pot, vsak horoskopski znak pa ima neko svojo preferenco, ki bi jo morda bilo dobro raziskati in preizkusiti.

Oven

Ovni so ljubitelji ljubezenskih akcij v vseh oblikah, najraje pa se z nekom najprej dodobra spotijo, šele potem pa skočijo med rjuhe. Mogoče bi se priključili maratonu ali kolesarski dirki, da bi dvignili raven adrenalina, potem pa skočili v posteljo. Lahko mirno preskočijo tuširanje, saj bo potenje samo izpostavilo njihovo divjo plat.

Bik

Biki se počasi navdušijo za nekoga, zelo pa jim je všeč, če so oni nekogaršnji plen. To poletje bi se morali usmeriti na seks do orgazma, potem pa upočasniti ritem. Če to nekajkrat naredijo, bo naslednji orgazem naravnost fantastičen! Za bike se priporoča, da v spalnico uvedejo - hrano. Z lizanjem sladoleda ali čokoladnega preliva s telesa partnerja ali partnerke (seveda velja tudi obratno - da ljuba oseba liže sladoled s poskočnega bikca), lahko doživijo neverjetne vrhunce.

Dvojčka

Morda je to poletje pravi čas za novo igrico - za vlogo seksi vohuna ... Igranje vlog jih bo spodbudilo k novim seksualnim vrhuncom. Bolj ko se vživijo v vlogo, bolj bodo uživali. Dvojčki sicer obožujejo igrice, v katerih se pretvarjajo, da so nekdo drug, pa četudi samo pred ogledalom Zdaj pa imajo priliožnost, da izpopolnijo svoje veščine maskiranja - s kostumonm, šminko, seksi perilom in osebnostjo, ki se bo skladala s kostumom, ki bo razbil vsakdanjo rutino. To jim bo dalo dodatno energijo in voljo, da s tem nadaljujejo.

Rak

Fantazija vsakega raka je preživeti ves dan v postelji, brez obveznosti in urnika. V spalnici bi s partnerjem ali partnerko preživeli 24 ur in jih popeljali do novih ravni intimnosti, za katere niso niti vedeli, da si jih želijo. Ni pomembno, kakšno je vreme, ni pomembno kje so - postelja in posteljne radosti so fantazije, ki bodo rakce pripeljale do vrhunca.

Lev

Levi obožujejo nadzor in so radi "glavni." V spalnici jih bo najbolj stimulirala menjava vlog, ki jih bo spodbudila k raziskovanju svoje in partnerjeve seksualnosti. Preveza čez oči, lisice ali privezovanje s šali na posteljo ... Igranje z dinamiko moči jih lahko zelo zadovolji. 

Devica

Device veljajo za precej zadržane osebe, a to poletje bodo uživale v javnem izkazovanju ljubezni. Seks v avtu, pošiljanje nagajivih slik partnerju, seks na osamljeni plaži ... Vse našteto bo spodbudilo njihovo spolno slo. Obstaja veliko načinov za malce porednosti, zato je čas za raziskovanje.

Tehtnica

Tehtnice obožujejo zlivanje telesa in uma. Branje erotičnih zapisov v družbi partnerja ali partnerke je lahko odličnen sprožilec za nove zamisli. Tehtnice bi lahko to poletje poskusile s pošiljanjem seksi sporočil ali e-mailov partnerju, v katerih bi jim opisale seksualne scenarije. Celodnevno dopisovanje z dodelanim scenarijem bo vzpodbudilo njihovo domišljijo in željo, kar jih bo pripeljalo do novih seksualnih vrhuncev in idej.

Škorpijon

Ta znak velja za strastnega in intenzivnega, a to poletje bi lahko poskusil nekaj novega - morda s seksom med vsakdanjo rutino. Napočil je čas za preizkušanje seksa, ki ne vključuje vezanja in lisic. Morda bo škorpion še večje zadovoljstvo našel med vročim jutarnjim seksom med rutinskim pitjem kave ali med pripravo kosila - tudi sredi kuhinje.

Strelec

Strelcem je letošnje poletje seks v morju naravnost pisan na kožo! Tudi sicer radi javno pokažejo strast, ta korak naprej pa jih bo vzburil in povečal njihovo spolno slo. Toda previdno! Slana voda, pesek in tudi uradni organi (policisti) lahko podrejo vse "seksi" načrte ...

Kozorog

Za kozoroge je čisto dovolj, da samo vstopijo v hotelsko sobo in so že pripravljeni na akcijo - seks v njih jih namreč zelo vzburja. Kozoroge, ki veljajo za zelo odgovorne osebe, bo vzburil prihod v hotelsko sobo, ki se jo lahko najame na uro. Občutek porednosti jih bo hitro pripeljal do vrhunca. Imate otroke? Najemite varuško in namesto da bi šli v kino, si privoščite nekaj uric v hotelu - zadovoljeni boste za ves teden!

Vodnar

Vodnarje v postelji nadvse vzburjajo razne seksualne igračke, njihovo domišljijo in libido pa bo najbolj razplamtela svetleča igračka s kristalčki. Priporočeno je, da se skupaj s partnerjem ali partnerko loti eksperimentiranja z igračkami, kar bi lahko močno vplivalo na njuno seksualno izkušnjo. Najbolje bo, da se vodnar nakupa igrače loti skupaj s partnerjem ali partnerko - to ju bo še dodatno povezalo.

Ribi

S prihodom poletja se močno poveča samozavest rib, tako da si partnerju drznejo pokazati, kaj si v resnici želijo v seksu in kaj hočejo. Ker ribe rade eksperimentirajo, jih pogosto vzburi vsaka - tudi najmanjša - sprememba, ki jo partner naredi. Morda je prišel čas, da razmislijo in ugotovijo, kaj jih v resnici zanima in vzburja. In to predstavijo partnerju, ki jih bo z veseljem uslišal.

Povzeto po: Horoscope.com