"Nikoli nisem varala, a možev test očetovstva je pokazal negativno - nato pa sem izvedela RESNICO"

"Nikoli nisem varala, a možev test očetovstva je pokazal negativno - nato pa sem izvedela RESNICO" (foto: Profimedia) Profimedia
23. 8. 2022

Tega, kar je sledilo, ni pričakovala niti v sanjah. 🤯 Preberite, kakšno neprijetno spoznanje jo je čakalo.

"Moj mož je opravil test očetovstva za najino 5-letno hčerko in rezultat je bil negativen, kljub temu da nisem nikoli varala. Zdaj misli, da je najino razmerje ena sama laž in želi ločitev.

Ne vem, kako se je zgodilo, in že ves dan samo jočem. Nikoli nisem varala. Svojega moža ljubim, skupaj sva še iz študijskih let in on je ljubezen mojega življenja. Je čeden in prijazen. Resda sem spala z dvema drugima moškima, ampak to je bilo, preden sva midva sploh začela razmerje. Kar pomeni, da ni možno, da bi kdorkoli drug bil oče najini hčerki. Ko sem zanosila, sva bila že poročena in se aktivno trudila spočeti. Nikoli nisem varala in tudi nikoli ne bi. Ne vem, zakaj je sploh naredil tisti butasti test, saj ga ne bi nikoli prevarala, pa vendar je bil rezultat negativen in zdaj misli, da ni njen oče. Ne vem, kako naj ga prepričam, da je bil rezultat lažen. Zelo me je strah.

Zdi se, da je v zadnjih mesecih postal popolnoma druga oseba. Je hladen in sumničav. Ves čas zahteva vpogled v moj mobitel in mi ne pove, zakaj. Na začetku sem mu dovolila, nato pa sem mu rekla, da če mi ne razloži, zakaj to počne, mu več ne bom. Prav tako je hladen do najine hčerke. Ure in ure preživlja v svojih pisarni in ne vem, kaj počne. Nisem ga prevarala.

Danes zjutraj me je obtožil in mi povedal, da je naredil test zatem, ko je ugotovil, da hčerine oči, ki so rjave, ne bi mogle biti takšne po naravni poti, saj imava midva oba modre, ter da želi, da izginem iz hiše.

Nisem šla, zato me je zaklenil iz najine spalnice in zdaj sem v hčerini sobi. Grozno me je strah.

Kaj naj naredim?" je na spletnem portalu Reddit zapisala obupana ženska.

"Pravkar sva se pogovorila. Ponovno sem mu zatrdila, da ga nikoli ne bi prevarala in mu naštela, katere teste vse lahko opravim, on pa mi je rekel, da tega zdaj ne želi slišati. Jutri bova imela daljši pogovor. Pravi, da ima najino hčer še zmeraj rad in da mi zaenkrat več ne bo preprečeval vstopa v hišo ali najino spalnico. Prosila sem ga za objem in mi ga je tudi dal. Strah me je, da ga ne bom mogla prepričati. Želim si le, da bi bila naša družina ponovno normalna. Kako naj bom dobra žena in podpiram njegove potrebe, medtem ko skušam dokazati svojo nedolžnost," je dodala.

A tega, kar je sledilo, gotovo ni pričakovala niti v sanjah. Čez čas se je namreč ponovno oglasila z neprijetnim spoznanjem.

"Opravila sva nekaj testov. Krvne teste starševstva zanj in zame ter najino hčerko. Morala bi še na genetskega, pa smo ga odpovedali, ker ... moja hčerka ni niti biološko moja.

Ne vem, kako se je to zgodilo, ampak policija je prišla k nam na dom in naredila zapisnik, zdaj bova pa tožila bolnišnico, v kateri sem rodila. Ne vem, kaj se je zgodilo z mojim dojenčkom, groza me je. Svojega moža sem dobila nazaj, pa vendar se mi je življenje popolnoma obrnilo na glavo in želim si le, da nikoli ne bi opravil tistega butastega testa. Spim v hčerini sobi in strah me je, da mi jo bodo odvzeli, hkrati pa želim vedeti, kje je moja biološka hčer in če je z njo vse v redu.

Moja hčerka še zmeraj ne ve resnice in zaenkrat želiva, da tako ostane. Zadnja stvar, ki jo potrebujemo, je velik škandal. Ne želim si, da bi jo ljudje, ki nas poznajo, drugače gledali. Zasluži si več kot to, je resnično priden otrok in nikakor ni nek spektakel, v katerega bi bilo potrebno buljiti.

Ne sanja se mi, kaj bomo naredili, če nam uspe najti njeno biološko družino.

Verjetno bi bila najboljša rešitev, da kupimo večjo hišo in vsi skupaj živimo v njej, ampak mislim, da si tega ne moremo privoščiti, oziroma ne vem, ali bi se oni strinjali s tem ali če jih bomo sploh uspeli najti ... ali pa sem le čisto ponorela. Celotna situacija je nora. Ne poznam nikogar, ki bi se znašel v takšni situaciji. Obstajajo kakšne podporne skupine za starše otrok, ki so bili zamenjani ob rojstvu? Kako naj poveva hčerki? Ne moreva ji povedati zdaj, saj bo povedala otrokom v šoli in potem bodo vsi izvedeli, pa vendar morava reči nekaj. Ne vem, kaj sem storila, da sem si to zaslužila."

Ojoj, tole je naravnost srce parajoče. 😢

Članek je bil prvotno objavljen na Cosmopolitan.si
Fotografije: Profimedia

Preberite še: Iskrena izpoved: "Moj fant je 29 let starejši in TAKO je v resnici videti najin SEKS'

Priporočamo tudi: Spoznajte najbolj priljubljeno dieto ta hip: 8-urna dieta, pri kateri lahko jeste vse, a le za omejeno obdobje