"Odkar sem spal z moškim s fitnesa, ne morem nehati misliti nanj - imam punco in od vedno so me zanimale le ženske"

"Odkar sem spal z moškim s fitnesa, ne morem nehati misliti nanj - imam punco in od vedno so me zanimale le ženske" (foto: profimedia) profimedia
26. 1. 2023

Vas je kdaj zanimal isti spol in niste vedeli, kaj storiti glede občutkov? S podobno težavo se sooča moški v spodnjem zapisu. 

Ljubezen ne pozna pravil, radi rečemo in očitno je bilo tako tudi v spodnji zgodbi. Kaj bi svetovali moškemu? 

TEŽAVA

"Sem običajen 28-letnik, ki ga že od vedno zanimajo ženske, o tem nikoli ni bilo dvoma. Živim s punco, s katero si kmalu želiva otroka in svoje družine. Nikoli se nisem zapletel z moškim, kar pa se je spremenilo poleti, ko sem se vpisal v fitnes. 

Spoprijateljil sem se z nekim moškim, ki je hodil tja in kmalu sva začela hoditi na pijače po vadbi. Odkar sem ga prvič videl, sem začutil nepričakovano privlačnost. Ko sva se začela družiti, je vse skupaj postalo še bolj zmedeno, saj je bila med nama nekakšna kemija. 

Pred nekaj meseci me je povabil k sebi domov. Ena stvar je vodila v drugo in ... Imela sva seks, kakršnega še nisem nikoli doživel. Za oba je bila to prva gej izkušnja in od takrat sva to že večkrat ponovila. Nenehno je v mojih mislih. 

Moja punca ve, da se nekaj dogaja in me je že obtožila, da se dobivam z drugo žensko, kar sem zanikal. Za novo leto sem si zadal zaobljubo, da se ne bom več videval z njim, ampak se tega težko držim. Želim si, da ta faza mojega življenja mine, preden bova imela otroke."

ODGOVOR

Odgovarja Laura Collins

"Trenutno živiš v zanikanju, ampak ima tudi to svoje meje. Preprečuje ti sprejeti dejstvo, da te ne zanimajo samo ženske in moti tvoj načrt glede družine, ki si ga postavil. To vključuje poslavljanje od življenja, kot si ga poznal in pozdravljanje novega življenja - nič od tega ni prav ali narobe. 

Kar počneš narobe, je to, da varaš svojo punco. Čeprav ne videvaš druge ženske, je to še vedno varanje. Siliš jo, da naredi največjo spremembo v svojem življenju, ki bi temeljila na laži - ustvarjanje družine. 

Ko je ves čas prisoten v tvojih mislih, vendar ga ne vidiš, te bo izjemno obremenilo. Zelo bo težko punci povedati resnico, vendar bo bolelo še veliko bolj čez 5 let, ko bodo vpleteni še otroci.

Takoj zdaj si ji dolžen povedati resnico. Pri sebi lahko stvari urediš kasneje (zanikanje, da so ti všeč tudi moški)."