Pričarajte mu seksi noč čarovnic - med rjuhami!

Pričarajte mu seksi noč čarovnic - med rjuhami! (foto: Danny G, Unsplash) Danny G, Unsplash
30. 10. 2018

Je vajin seks postal predvidljiv, ste se vmes kdaj celo zalotili, kako s pogledom zasledujete pajka na stropu? Noč čarovnic je idealna priložnost, da v vašo spalnico vnesete nekaj fantazije in mu v seksi kostumu podarite še več svoje čarovnije!

Ameriški psiholog Abraham Maslow zagovarja idejo igranja vlog v postelji, saj je po njegovem le odrasel in zrel človek zmožen vrnitve v otroško igrivost, ki je ključnega pomena za človekovo duševno zdravje. Bodite to noč še posebno nagajive. Kako?

V treh korakih do vroče noči

Korak 1: Poskrbite za primerno atmosfero.

Seksi svečke, ambientalne lučke, lampijončki … Da bo noč še bolj nora, poiščite svečnike v obliki buče ali pa jo izrežite sami. Zamolkla svetloba vam lahko pomaga ustvariti vzdušje in spodbudila vašo samozavest.

Korak 2: Izberite seksi glasbo ...

... ki je kot nalašč za improviziran striptiz, ob katerem se mu bo zmešalo.

Pesmi, ki dvignejo temperaturo:

Korak 3: Striptiz.

Ni važno kaj, pač pa kako! Ne učite se pretirano zahtevnih koreografij, uporabite le svojo ženskost in naravne danosti: krožite z boki, roke naj ga vabijo v vaš objem z nežnimi gibi v stilu trebušnih plesalk … Skušajte se čim bolj sprostiti, glasba bo telesu sama dajala ritem. Podarite mu globok pogled, zatresite ramena in boke in ga …  pretresite!  V točko lahko vključite tudi del čutno-slišnega vzburjanja: čez oči mu zavežite neprosojno ruto, nato ga božajte, čohljajte, poljubljajte, masirajte … Ko bo tik pred tem, da eksplodira, snemite prevezo, se oddaljite in nadaljujte s plesom. Koreografija naj bo v stilu vloge, ki jo igrate - uporabite prednosti vašega kostuma za situacije, ki lahko s pravimi gibi delujejo prav grozljivo zapeljivo.

Poskrbite za seksi vzdušje s svečamiFoto: Joanna Kosinska, Unsplash

Seksi kostum / uniforma:

Najbolj izvirno in zabavno bo, če svojo seksi postavo okrasite po načelih eko življenja: reciklirajte domača oblačila! Če nimate časa, pokukajte v seks šop ali v trgovino s pustnimi pripomočki.

SEKSI ANGELČEK - Če ste bolj nežne in sramežljive narave ali pa si želite en dan v letu dajati tak vtis. Potrebujete krila, ki jih lahko izrežete iz papirja in nato z elastiko fiksirate na telo kot naramnice, belo kombinežo ali čim bolj nedolžno spalno srajčko. Prav bodo prišle še dokolenke v beli barvi ali čipkaste nogavičke.

SOBARICA  - Če zagovarjate tradicionalne vrednote, si na to noč privoščite pretiravanje, če pa ste zagrizena feministka, si dovolite spoznati drugo plat zgodbe! Oblecite si kratko krilce, kratek predpasnik s čipko, samostoječe nogavice, ne pozabite še na veliko pentljo ali trak, s katerim si spnete lase. Počohajte ga z mini metlico za brisanje prahu - ali brez.

ZAJČICA – Za vse oboževalke 'tahitrega'. Odskakljajte do njega v seksi bodiju ali v enodelnih kopalkah, na obroč za lase si pripnite ušeska iz papirja, na trtico pa kosmat cofek (na primer plišast okrogel obesek za ključe).

Foto: Unsplash

HUDIČKA – Če ste res poredne ali pa si vsaj enkrat na leto želite dajati tak vtis. Za hudičevo dober libido bo idealen bodi v rdeči ali črni barvi, in rožički, ki jih pripnete v lase in se dobijo v vsaki trgovini s pripomočki za maškarade in zabave. Pika na i bodo še samostoječe mrežaste nogavice. Za dodatno zabavo z S&M pridihom si lahko omislite tudi bič.  

POLICAJKA – Bodite danes tista, ki ukazuje. Policijsko kapo dobite v trgovinah z opremo za maškarado ali v seks šopu. Če nimate dostopa do policijskega kostuma, si omislite vsaj (temno) modro kravato in kratke hlačke. Ne pozabite na širok črn pas, za katerega si zataknite nujen pripomoček: lisice. Za hec si lahko naredite še policijsko izkaznico, na kateri naj se blešči vaš seksi herojski alter ego naziv.

MEDICINSKA SESTRA – Sanjska izbira za vse moške, ki si želijo biti v dobri oskrbi. Potrebujete zgolj belo haljo in rdeče ali bele samostoječe nogavice, tudi kak rekvizit v stilu slušalk za poslušanje bitja srca ne bo odveč (dobite ga v trgovinah z otroškimi igračami), ni pa nujen. Haljo le delno zapnite, da bo slutiti, kaj se skriva pod njo (beri: nič). Iz papirja izdelajte čepico, na katero narišite rdeč križ, a ne zgubljajte časa z željo, da bi pokrivalo izgledalo popolno, saj vam bo med akcijo po hitrem postopku zletelo z glave. Če bo zanj vse skupaj preveč, ga odrešite z umetnim dihanjem!

SKRIVNOSTNA DAMA – Najpreprostejša in obenem najbolj mamljiva vloga, ki ne zahteva posebnih priprav, le koncentracijo – kar nosite, morate biti zapisano v vaših očeh (poželenje!). Stopite predenj v dolgi zaprti večerni obleki (pod katero nimate ničesar) ali v dolgem plašču. Obraz naj vam delno zakriva očesna maska. Ko jo boste umaknili na stran, naj vaše oči govorijo samo eno: hočem te! Dodatno vročico mu bo povzročil pogled na vaše noge v visokih petkah … Poskrbite, da ima obleka le eno preprosto zadrgo ali pa, da se jo lahko zaviha navzgor …enostavnejša opcija je plašč s pasom, ki se hitro in enostavno odveže in odvrže.

Zgornji predlogi so zgolj – predlogi. Svobodno si izberite svoj lik, naj bo to seksi vila ali čarovnica, metulj ali ptičje strašilo, poglavitno je, da boste v opravi in v svoji novi vlogi uživale, se počutile seksi same pri sebi in ob tem dovolile skritim željam, da pridejo na plan. Naj poželenje in domišljija vodita pot!

Prirejeno po: 50more

 Preberite še: