Rdeče zastavice, zaradi katerih se je končalo razmerje Kim Kardashian

Rdeče zastavice, zaradi katerih se je končalo razmerje Kim Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
28. 8. 2022

Pete Davidson naj bi zvezdnico zapustil zaradi teh rdečih zastavic...

Pred kratkim je v javnost prišla novica, da sta se razšla Kim Kardashian in Pete Davidson. Oboževalci znanega para so delili različne teorije in namigovanja, zakaj naj bi prišlo do razhoda.

Pred kratkim pa je spregovoril tudi eden od bližnjih prijateljev para. Po njegovih besedah naj bi Pete na Kim opazil rdeče zastavice, ki so ga odvrnile od razmerja.

Pretirana želja po nadzoru

Kim naj bi si želela nenehno nadzirati svojega izbranca. "Kim mu je celo narekovala, kaj sme imeti oblečeno," razkriva vir. Zvezdnica naj bi celo pričakovala, da se Pete oblači samo v oblačila blagovnih znamk, s katerimi sicer sodeluje družina Kardashian.

Stroge diete in naporna vadba

Prav tako naj bi Pete menil, da je Kim pretirano obsedena s svojim videzom. Tudi zvezdnica je že večkrat priznala, da ji veliko pomeni videz, to naj bi se poznalo tudi v odnosu. Kim naj bi od partnerja pričakovala, da se bo skupaj z njo držal izredno stroge diete in sledil napornim vadbam.

Pritiski iz strani Kris Jenner

Tudi Kris Jenner (Kimina mama) je prispevala k temu, da se je Pete odločil za razhod. Kris naj bi pritiskala na Davidsona, naj zasnubi Kim. "Kris je izbrala prstan in želela, da Pete zasnubi Kim pred kamero. Ko je Pete izrazil nestrinjanje, so sledili pritiski in izsiljevanje," poroča vir.

Zaradi vseh teh dejavnikov naj bi se Pete odločil za razhod, po poročanju medijev pa Kim govori drugačno zgodbo. Na koncu pa najbrž le ona dva vesta, kaj se je v resnici dogajalo in v čem tiči vzrok razhoda...