S TEMI dejanji ženske ODBIJAJO moške

S TEMI dejanji ženske ODBIJAJO moške (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2022

Ženske lahko z nekaterimi dejanji že takoj v začetku odnosa odbijejo moške. Preverite, katera so ta dejanja.

"Prisiljeno" razmerje

Včasih se zgodi, da ženska že po nekaj zmenkih vsem razglasi, da sta par. Noben človek ne mara, da se ga v razmerje prisili oziroma, da razmerje postane javno preden je na to pripravljen. Odločitev, da postaneta par je velik korak, zato v to ne morete siliti.

Nenehno spraševanje o občutkih

Tudi moški imajo čustva, a dejstvo je, da mnogi o njih ne marajo govoriti. Morda niso toliko v stiku s svojimi občutki, imajo slabe izkušnje ali preprosto niso o tem vajeni govoriti. Prav je, da moškega občasno vprašate, kako se počuti; a če to počnete prepogosto, lahko ustvarite pritisk, da mora govoriti o občutkih, ko na to morda še ni pripravljen.

Nadzorovanje

Že na začetku moškega sprašujete, kje je, kaj počne in s kom je. Morda s tem mislite, da kažete svojo naklonjenost, a za zanj je to velika rdeča zastavica. Občutek dajete, da si ga želite nadzirati in da ovirate njegovo svobodo. 

Velika potreba po pozornosti

Obupno potrebujete nenehno potrditev iz strani moškega; pohvala, pozornost, komplimenti... S tem dajete moškemu vedeti, da niste zadovoljni s seboj, obenem pa da veliko potrebujete in zahtevate. Morda se bo ob tem počutil, da ne more biti kos vašim potrebam.