S temi triki boste moškega povsem obnorele

S temi triki boste moškega povsem obnorele (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2023

Rutinsko življenje lahko malce zatre iskrice privlačnosti med vami in vašim partnerjem.

Toda ni potrebno, da iskrica strasti kar ugasne, saj lahko vsakodnevno rutino razbijete z različnimi novostmi s katerimi vas bo moški spoznal v popolnoma drugačni luči.

Kako lahko moškega dodobra osvojite?

Presenetite ga s striptizom

Ko želite svojega partnerja spomniti, kako dober ulov ste, ga presenetite in mu privoščite počasno slačenje. Poskrbite, da boste imeli očesni stik in četudi niste prepričani, da boste suvereno odplesali, se samo sprostite in zamigajte v svojem slogu. Če želite popestriti dogajanje, si nad zapeljivo spodnje perilo nadenite pulover s kapuco in opazujte, kako bo partner zažarel od presenečenja, ko boste odvrgli zadnji kos oblačila.  

Pošljite seksi sporočilo tekom dneva

Presenetite svojega partnerja s pošiljanjem seksi sporočila sredi dneva. Natančno povejte, česa se veselite, da boste to noč počeli in poskrbite za vročo pričakovanje. Lahko tudi pošljete kakšno svojo zapeljivo fotografijo, bolj slečene kot oblečene, odvisno kaj vam je všeč in koliko si boste dovolili. Bodite domiselni in igrivi.  

Dražite ga na javnih mestih

Ko ste s partnerjem na javnem mestu, ustvarite situacije, v katerih se lahko diskretno podrgnete ob njega. Lahko se ga zgolj malce dotaknete na kočljivih mestih, da bo začutil vašo predrznost. Počnite to znova in znova, dokler ne ustvarite dovolj napetosti, ki vaju bo popeljala domov po najhitrejši poti.

Privoščite si seks vikend oddih

S partnerjem si vsaj vsake toliko časa privoščita seks oddih, na primer celoten vikend, ko bosta skupaj zgolj vidva in se bosta lahko celoten oddih predajala strastem in posteljnim užitkom. To bo popeljalo zvezo na povsem nov nivo intimnosti in povezanosti.   

Naredite nekaj novega in drznega

Vsake toliko časa je potrebno začiniti svoje spolno življenje z drugačnostjo. Kupite kakšno seks igračko za popestritev, spremenite malce svojo garderobo, nabavite si kakšen zapeljiv komplet, naredite igro vlog pred spolnim odnosom in ga pričakajte doma kot medicinska sestra, presenetite ga z blow jobom v avtopralnici, bodite domiselni in naj vaša domišljija ne pozna meja tudi v realizaciji.  

Pohvalite ga

Moški imajo radi pohvale in četudi je to včasih samoumevno, ga pohvalite, ko naredi kaj za vas in se potrudi v postelji.  Povejte mu kako dober je in kako odlično vas zadovolji. Pohvalite njegovo moškost, ker je moški svet tako ali drugače povezan s tem. Povejte mu, da je najbolj seksi in vroč ljubimec, kar ga bo navdalo s ponosom in željo, da se izkaže tudi v bodoče.