S TEMI triki obudite ljubezen v dolgotrajni zvezi

S TEMI triki obudite ljubezen v dolgotrajni zvezi (foto: Profimedia) Profimedia
14. 4. 2022

Ste tudi vi že dolgo v zvezi, ki je morda postala že nekoliko dolgočasna? Preverite, kako ponovno obuditi ljubezen.

S partnerjem se glejta v oči

Poznate rek: "oči so ogledalo duše"? Poskrbite, da se s partnerjem pogosto gledata v oči. Tako bosta poglobila vajino vez.

Zamenjajta okolje

Če je le možno, si s partnerjem redno privoščita vikend oddih ali vsaj enodnevni izlet. Odkrivajta nove kraje, spoznavajta novo kulturo. Tako se bosta naučila nečesa novega in dodatno spoznala drug drugega. Dogovorita se, da vsak mesec nekdo od vaju organizira izlet oziroma oddih.

Uredita se

Seveda v dolgotrajnem razmerju oba s partnerjem že prideta do stopnje, ko sta lahko drug zraven drugega sproščena. A vseeno je lepo, če se občasno uredita. Naredite si pričesko, nadenite si svojo najljubšo obleko ter parfum. Osupnite svojega partnerja znova.

Popestrita spolno življenje

Tudi spolnost je pomemben del razmerja. S partnerjem popestrita svoje spolno življenje tako, da si skupaj omislita kakšno igračko, preizkusita kak nov položaj oziroma eksperimentirata tako, da ustreza obema.

Ohranjajta individualnost

Še vedno je pomembno, da oba ostajata individualna. Vzemita si čas zase, ukvarjajta se s svojimi hobiji in preživljajta čas s svojo družbo. Tako ohranjata samostojnost in se tudi boljše odrežeta v odnosu.