S temi vedenji si ženske uničijo priložnost, da bi spoznale dobrega partnerja

S temi vedenji si ženske uničijo priložnost, da bi spoznale dobrega partnerja (foto: profimedia) profimedia
13. 3. 2022

Zakaj nikakor ne morete spoznati gospoda Pravega?

Odgovor, zakaj sem še vedno samska (kljub privlačnosti, dobrim navadam in krasni službi), se morda skriva v pristopu, ki ga imate do moških. Če se najdete v katerem od teh vedenj, ga skušajte spremeniti in glejte, kako hitro bo v vaše življenje vstopila ljubezen. 

Tu je nekaj razlogov, zakaj ženske ne morejo najti čudovitih moških (ja, še vedno obstajajo!):

Imajo svoj "tip" moškega 

Problem se skriva v tem, da od tega tipa ne odstopajo. Ignorirajo vse ostale moške, ki so morda celo boljši od tistih, ki jih vključuje določen tip. 

Nič ni narobe s tem, da zavrnete zmenek zato, ker se na prvi pogled ne ujameta, in da imate svoje standarde, a če že dolgo niste našli nikogar, ste verjetno preveč izbirčni. 

Pazite, da ne boste odpikali čudovitega moškega le zato, ker se bojite zbližati. 

Ne hodijo nikamor 

Kako boste koga spoznali, če zavračate vse družabne dogodke? Drži, da so aplikacije za zmenke v porastu, vendar niso vedno dober način za spoznavanje moških. Čeprav imajo nekaj prednosti, je bolje osebo spoznati v živo , saj boste takoj vedeli, ali je med vama kaj kemije. 

Torej od sedaj naprej se (če le lahko) udeležujte piknikov, rojstnih dnevov in si omislite hobije, preko katerih boste spoznali nove ljudi. Tudi to je odličen način za iskanje ljubezni, saj že veste, da imata vsaj nekaj skupnih interesov. 

Dive

Pričakovati, da vas bo moški spoštoval, je popolnoma razumno. Pravzaprav ne izgubljajte časa z nekom, ki vas že na prvih zmenkih ne spoštuje, saj v razmerju ne bo nič drugače. 

Ženske, ki nikakor ne najdejo pravega moškega, se pogosto obnašajo kot dive. Zahtevajo veliko več kot spoštovanje, npr. da jih bo moški na vsakem zmenku zasipaval z darili, vedno vse v celoti plačal in za piko na i prenašal vsa njihova razpoloženja. 

Ne verjamejo v dobre moške

Energija na prvih zmenkih je zelo pomembna, saj je od nje odvisno, ali se bo vse skupaj razvilo v odnos, ali bosta zavila vsak svojo pot. Moški začutijo negativno energijo, ki prihaja od žensk, ki ne verjamejo, da še obstajajo spoštljivi, olikani moški dobrega srca. 

Celo na zmenku navržejo kaj podobnega kot "oh, vi moški ste tako ali tako leni" ali "vsi ste enaki". Moški se ob tem ne bo počutil sproščeno in prijetno (kot bi se moral), ampak bo postal napet in ne bo več imel želje po spoznavanju. 

Nočejo narediti prvega koraka

Časi so se spremenili in ženske, ki za nobeno ceno ne bi naredile prvega koraka, so obtičale v preteklosti. Veliko moških bi šlo na zmenek, a si ne upajo pristopiti. Če vas vaša simpatija že nekaj tednov ali mesecev ni povabila na pijačo, tvegajte in ga povabite sami. 

Presenečeni boste, koliko sramežljivih moških je v resnici odličnih partnerjev. Na zmenkih se bodo odprli in izvedeli boste marsikaj zanimivega. 

Ne želijo se izboljšati

Čisto pri vsakem se najde kaj, kar lahko izboljša. Nekatere ženske tega pač nočejo sprejeti ali se enostavno ne trudijo, da bi kaj spremenile. To je lahko vse, od zunanjega videza, do navad, obnašanja, pristopa do moških ... 

Če boste skušali izpopolniti svoje šibke točke, se boste v svoji koži počutili bolje, kar se bo odražalo na privlačnosti. Večja privlačnost pa pomeni več potencialnih partnerjev ...

Povzeto po Yourtango