Slovenka seksala s 13 let mlajšim, nato pa je sledilo presenečenje!

Slovenka seksala s 13 let mlajšim, nato pa je sledilo presenečenje! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 9. 2023

Vse skupaj se je začelo kot zabava, a je kmalu postalo zelo resno...

Portal Cosmopolitan je delil zgodbo 35 let stare Slovenke, ki je spoznala 13 let mlajšega moškega.

"Spoznala sem 22-letnega fanta, s katerim sva se takoj ujela. Dopolnjevala sva se, imela sva se super, ampak ves čas sem se zavedala razlike v letih in sem vse skupaj vzela kot zabavo in uživala v najboljšem seksu, kar sem ga doživela."

Zabave pa je bilo kmalu konec.

Fant si je želel resne zveze, bralka pa je bila prepričana, da to zaradi razlike v letih ni mogoče. Zato se je odločila prekiniti stike.

Kmalu zatem pa se je zgodba še bolj zakomplicirala, ko je Slovenko presenetila novica, da je noseča. "Otrok nisem nikoli želela. In zdaj se je vse spremenilo. Otroka želim obdržati. In fanta ljubim, kot nisem nikogar do zdaj. Ves čas sem ga, le da si nisem upala priznati.

Po drugi strani pa se zavedam, da je edina razumska rešitev splav. Oba sva sicer zaposlena (on študira ob delu), ampak moje delo je vezano na nenehna potovanja in temu se nisem pripravljena odpovedati. Prav tako nihče od mojih ne bi sprejel toliko mlajšega fanta."

Dekle se je znašlo v dvomih, kaj storiti.

"Fant ne ve ničesar o nosečnosti, saj se bojim, da me bo poskušal prepričati naj ga obdržim, jaz bi se pa kljub temu rada odločila sama.

Razmišljala sem celo, da bi otroka obdržala in mu tega nikoli ne bi povedala. Enostavno me je strah se še bolj navezati nanj in se zavedati, da si bo čez par let morda našel mlajšo," je na slovenskem forumu zapisala ženska.

Kasneje se je Slovenka ponovno oglasila in zaupala, da je fantu povedala za novico. Skupaj sta sprejela odločitev.

"Da se vam malo javim. Vsem, ki ste mi predlagali, naj povem fantu in otroka obdržim – hvala. Včeraj sem mu povedala in mu rekla, da razmišljam o splavu. Prepričal me je, da ga obdržim. In ne samo to.

Nekako mu je uspelo, da so vsi dvomi in pomisleki preteklost. Uspelo mu je, da sem se začela otroka iskreno veseliti. Sama sebi se zdim smešna, ko pomislim kako sem komplicirala.

Morda sem pod vplivom hormonov, morda razmišljam romantično in naivno, ampak … srečna sem. Kot sem že napisala, sem bila do zdaj vedno v zvezi s starejšimi in nikoli se ob moškem nisem počutila tako varno, tako ljubljeno, spoštovano, … Kaj se bo zgodilo čez 10, 20 let, ne more nihče vedeti, ampak v vsakem primeru mi bodo ostali lepi spomini in otrok. Uživala bom v tem trenutku in se veselila otroka (pa tudi stikov s fantom, s katerim sva se zmenila da bova počasi gradila zvezo).

In zanimivo … Res je, da sem včasih spustila kakšno tabletko (kar se je zgodilo res poredko), ampak z bivšim sva pet let seksala brez zaščite (ni odobraval nobene vrste kontracepcije). Očitno mi je ta otrok usojen in očitno sem morala spoznati pravega," je zaključila.

Po letu dni pa se je ponovno oglasila in delila veselo novico.

"Spet se vam oglašam in verjetno se bo marsikdo od vas zgražal, ampak otroka sem obdržala. Imava 5 mesečno punčko Zaro in niti malo mi ni žal. To, da je fant toliko mlajši, se je izkazalo kot velika prednost.

Službe nisem pustila, sem si samo malo vse skupaj prilagodila in moram priznati, da je večinoma fant tisti, ki otroka previja, hrani (ne dojim), skupaj hodimo na izlete, imamo se fajn, skratka ponosna sem nanj in ponosna sem na hčerko (imava res pridnega otroka) srečna sva in mi je čisto vseeno kaj si kdo misli," je povedala.

Zgodba je torej dobila srečen konec in danes družinica skupaj uživa v novem poglavju.