Spolna terapevtka razkriva: "Po teh znakih prepoznate dobrega ljubimca"

1. 2. 2024
Deli
Kakšen ljubimec je moški je med drugim lahko razbrati že iz poljubov in dotikov. (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekateri pokazatelji razkrivajo dobrega ljubimca še preden pride do intimnejšega poznanstva. 

Med tovrstnimi znaki je lahko poljub, ki je lahko odličen vpogled v veščine, ki jih ima moški v postelji, pravi spolna terapevtka Tracy Cox.  

Ne spreglejte:

Podrobnosti, ki jih o moških veščinah ljubljenja pokaže poljub in dotik  

Moški, ki se poljublja prenežno, po mnenju spolne terapevtke proizvaja veliko sline in deluje predvidljivo in malce dolgočasno. Posledično je tudi v postelji pogosto premalo strasten in dinamičen.  

Hitri poljubi, ki delujejo v slogu centrifuge in v stilu gibanja, ki se prehitro spreminja, lahko razkrivajo egoističnega ljubimca, ki bo v seksu mislil predvsem na svoje užitke.

Medtem, ko poteze moškega ki izmenjuje različne poljube in se odziva na pobudo ženske, razkrivajo občutljivega ljubimca. Če na primer moški med poljubom drži ženski obraz in izusti vzdih, je to dober znak velikega vznemirjenja med spolnim odnosom, pravi Coxova.  

Tudi načini kako vas moški drži, so pomemben dejavnik, ki marsikaj razkrije o posteljnih sposobnostih. Moški, ki nenehno sega v roko, lahko kaže znake čustvenega odvisnika.

Moški, ki se le občasno dotaknejo ženske roke in jo hitro spustijo, jim v spolnem odnosu tehnika pomeni več od čustev. Najboljši ljubimci so tisti, ki svojo dlan nežno položijo na dlan ženske, še dodaja spolna terapevtka.    

Drugi načini, ki razkrivajo, kakšen ljubimec je moški  

Način prehranjevanja  

Način, kako se moški prehranjuje, lahko med drugim razkrije, da so najboljši ljubimci hedonisti, ki uživajo v dobri hrani, medtem, ko so najslabši ljubimci navadno preveč izbirčni.

Moški, ki so obsedeni s štetjem kalorij, vadbo in z visoko beljakovinsko dieto, so bolj spolno vpleteni kot njihovi partnerji. Toda pazljivo, požrešnost in hitro prehranjevanje razkrivata moške, ki nimajo v ničemer potrpljenja, kar se na žalost pokaže tudi pri seksu.  

Način govora

Monoton glas in enoličen glas ali obrazna mimika razkriva dolgočasnega ljubimca. Nasprotno pa pogoste spremembe v govoru ter tudi glasno, dinamično govorjenje razkrivajo temperamentnega moškega v spalnici.  

Način sedenja

Moški, ki v restavraciji ali kavarni sedi nasproti ženske, s hrbtom obrnjen proti ostalim, nakazuje na dobrega ljubimca, saj s tem nezavedno kaže, da je osredotočen na svojo partnerico in ji je pripravljen ugajati. Moški, ki sedi z razširjenimi nogami in občasno pogleda druge ljudi, pri spolnosti hitro izgubi koncentracijo in je lahko nepotrpežljiv.  

Interakcija z drugimi  

Moški, ki se sogovornika med pogovorom mimogrede dotakne ali ga potreplja po rami, načeloma s tem kaže, da nima težav s telesno bližino, je radoveden in nagnjen k raziskovanju v spolnosti.

Nasprotno pa je z moškim, ki je fizično oddaljen od sogovornika, njegovo telo pa je med pogovorom trdo, saj s tem kaže, da ne mara kazati svojih čustev in na določeno mero nesproščenosti, kar ni dober znak za dobrega ljubimca.  

Obnašanje v družbi

Načeloma velja pravilo, da bolj kot je moški odprt in družaben, večja je možnost, da se bo dobro odrezal tudi v spalnici. Zadržani moški so prav tako lahko skriti vulkan strasti, tisti, ki so bolj molčeče narave in raje opazujejo druge, namesto, da bi govorili, pa lahko imajo bizarne spolne fetiše.       

Vir: citymagazine.danas.rs

Bonus video: Prehranska strokovnjakinja razkriva vse, kar morate vedeti o prehrani žensk

Novo na Metroplay: "Ljudje smo vedno bolj odprti za psihoterapijo" | Drago Švajger