Sta že preizkusila 'coconut' metodo? TAKO boste doživljali nore orgazme!

14. 9. 2022
Deli
VEČ OČESNEGA STIKA 

Mnoge ženske se počutijo zapostavljene, če moški med spolnim odnosom ves čas zapira oči ali pa gleda le dele njihovega telesa. To večkrat privede do občutka, da so le kos mesa in ne ljubljena oseba. Očesni stik je lahko ena najbolj vročih stvari, ki jih lahko naredite med seksom, zato to prakticirajte čim večkrat. 

MOŠKA PRISOTNOST SKOZI ČUSTVENE VALOVE

Seks je za ženske pogosto oblika sproščanja od stresa, preteklih bolečin in čustvenih ran, zato se med in po spolnem odnosu lahko prebudi veliko čustev: od joka, smeha, jeze, porednih misli in še marsičesa, kar lahko preseneti. Ženske si želijo, da ob tem ne bi bile deležne sodb in da njihovi partnerji tega ne jemljejo osebno. Seks lahko včasih povzroči globoko čustveno povezavo, zato se v tovrstnih momentih prepustite in bodite zgolj prisotni s svojo partnerico. (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj ima kokosov oreh opraviti s seksom in z orgazmom? Preverite v nadaljevanju!

Moški obožujejo, ko ženska v postelji prevzame nadzor. Zato morda rezultat ene izmed anket, v kateri so moški za enega najljubših položajev označili položaj ženske zgoraj, sploh ni tako presenetljiv. In čisto iskreno, je to odličen položaj tudi za žensko – tako imamo namreč popolno kontrolo nad ljubljenjem. Od tempa, pritiska in nenazadnje do časa doživljanja orgazma.

Razen, če se odločita preizkusiti 'coconut' metodo!

To lahko spremeni vse.

Z njo boste:
1. partnerju popolnoma zmešali glavo in
2. poskrbeli za še intenzivnejše orgazme.

Vendar kako sploh deluje?

In kaj ima kokos opraviti z norimi orgazmi?

Profimedia

Brez skrbi, čeprav ima metoda v imenu 'kokos' (angl. coconut), v resnici pri ljubljenju ne bosta potrebovala kokosovega oreha.  

Vse, kar morate narediti, je, da črkujete besedo COCONUT. Da, prav ste prebrali – in sicer s svojimi boki.

Ko sedite na njem, naj vaši počasni, a dovolj intenzivni gibi bokov napišejo besedo C-O-C-O-N-U-T. Torej za C naredite polkrožen gib, za O celoten krog in tako naprej ... Črkujte do orgazma.

Ta "seksi trik" je postal prava virala na družbenih omrežjih. Nekatere ženske, ki so metodo preizkusile, so celo komentirale, da jim ni uspelo priti do črke T.

In ja, tudi njemu bo všeč – pogled na celotno telo, proste roke, spremembe smeri pa ga bodo držale v pričakovanju in močnih občutkih, ki ne bodo izpustili njegove pripravljenosti.

Torej je vredno poskusiti.

Preverite:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ