TA astrološka znamenja nikoli ne nehajo govoriti!

TA astrološka znamenja nikoli ne nehajo govoriti! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2021

Nekatera znamenja so bolj zgovorna, spet druga, pa svoje misli raje zadržijo zase. Preverite, katera so tista astrološka znamenja, ki nikoli niso tiho!

Ribi

Eno najbolj čustvenih znamenj je hkrati tudi zelo zgovorno. Brez težav bodo izražali svoja čustva in jasno in glasno povedali tudi, ko jim kaj ne bo všeč. Hkrati pa so ribe pripravljene prisluhniti tudi drugim ljudem in jim dati priložnost, da se izrazijo.

Strelec

Strelci so iskreni, energični in oprimistični. Z veseljem lahko tudi več ur govorijo o temah, ki so jim zanimive. Brez dlake na jeziku bodo izrazili svoje mnenje, hkrati pa radi odpirajo tudi zabavne pogovore, ki bodo družbo spravili v smeh.

Oven

Brez zadržkov in filtrov bodo ovni povedali vse, kar jim pade na pamet. Prepričani so, da je njihovo mnenje pravilno in v družbi so ga pripravljeni zagovarjati do konca. Se ne strinjate z nečim, kar je rekel oven? Pripravite se na dooolgo debato in cel spisek argumentov!

Dvojčka

Govorjenje je za dvojčka kakor dihanje. Absolutno so najbolj zgovorno znamenje. So izjemno družabni, a intenzivni: pripravljeni so ves večer debatirati o zanimivih temah. Imajo pa lahko nekaj težav s sprejemanjem drugih mnenj. Če si ne želite imeti večurnega (ali celo večdnevnega!) pogovora, ne nasprotujte dvojčku.