Te nenavadni znaki kažejo, da sta s partnerjem kompatibilna

Te nenavadni znaki kažejo, da sta s partnerjem kompatibilna (foto: profimedia) profimedia
11. 8. 2021

Niste edini, ki se kdaj vpraša: "Ali sva res za skupaj?" Odgovorili bomo na to vprašanje. 

Nekateri znaki, da sta s simpatijo dober par, so vidni že na prvih zmenkih: ne zmanjka vama tem za pogovor, skupaj se nasmejita, imata skupna zanimanja in se na določenih področjih dopolnjujeta ... 

Obstajajo pa tudi znaki, na katere niti ne pomislite, a kažejo, da sta si usojena: 

Imata podobne nakupovalne navade

Ne, ne mislimo na to, da kupujeta enake stvari (no, verjetno pri hrani posežeta po istem namazu ali prigrizkih ...), ampak kako nakupujeta. Se oba pogajata za cene, lovita popuste in imata na blagajni pripravljene kupone? Ali pa sta druge vrste nakupovalca in se ne ozirata na cene, ampak gresta v trgovino, kadar pač kaj potrebujeta?

Vsekakor se bosta bolje razumela, če bosta oba imela enake navade, kar se tiče nakupovanja. 

Najboljši prijatelj se hitro spoprijatelji z vašim partnerjem

Obstaja nepisano pravilo, da se mora partner prikupiti tudi prijateljem, saj bo le tako zveza uspešna. V tem je nekaj resnice. 

Vaš najboljši prijatelj (in tudi nekaj drugih tesnih prijateljev) je bolj kompatibilen z vami kot kdorkoli, s komer boste v zvezi. Zato je odličen znak, če takoj najde skupen jezik z vašim partnerjem in se z njim dobro ujame, ali celo postane njegov prijatelj. To pomeni, da se boste tudi vi srečni z njim. 

Prepirata se

Prepiri naj bi bili pokazatelj, da v razmerju "škripa", kajne? Ne ravno. Če se vsak teden resno spreta in ne vidita rešitve ter se ne trudita, da bi sklenila kompromis, potem je med vama zares nekaj hudo narobe. 

Kadar pa se prepirata tu in tam, a še vedno zvečer ležeta v posteljo pobotana ali vsaj z odločitvijo, da se bosta pogovorila naslednji dan, potem je to dober znak. Pripravljena sta sprejeti tudi ovire, ki se bodo občasno pojavile na vajini poti, kar pomeni, da vajina zveza ni zgolj začasna romanca. 

Ne spreminjata navad drug drugega

V vsakem odnosu je potrebnega nekaj prilagajanja, tudi v družinskih in prijateljskih vezeh. Zato bosta morala skleniti kakšen kompromis. V glavnem pa vajine navade ostajajo nespremenjene, saj z njimi ne motita drug drugega. Zjutraj na primer še vedno vse počnete kot prej in niste v napoto partnerju, ki ima prav tako svojo rutino. Vajin vsak dan se ni drastično spremenil, kar pomeni, da imata podoben način življenja. 

Poznate njegove čudne navade in strahove

Partner se v vaši bližini lahko popolnoma sprosti in brez težav odpre. Zato poznate njegove čudne navade, ki jih želi skriti, pomanjkljivosti, strahove, vse o njegovem otroštvu ... Pa ga o tem ne potrebujete veliko spraševati. Dovolj je romantičen večer, ki se konča s pogovorom dolgo v noč. 

Nikoli ne omahuje, ali bi vam povedal tudi slabe novice in skrivnosti, in to je zelo dober znak, da sta kompatibilna. 

Spita gola

Precej nenavadno, da bi kaj takšnega vplivalo na to, kako se ujameta. Če običajno spita brez oblačil, rada začutita toploto in bližino drug drugega ter se zagotovo večkrat objemata in crkljata pred spanjem. Zjutraj se prebudita srečna in nemalokrat se poljub za dobro jutro prevesi v seks. Intimnost še bolj utrjuje vajin odnos. 

Lahko sedita v tišini

Pogovori so pomembni, a dobro je tudi, če s sorodno dušo lahko tudi po več ur presedita v tišini, bereta ali zgolj uživata in razmišljata v tišini. Neprijetna tišina kaže na nesproščenost in se običajno pojavi, kadar nekoga še ne poznate dobro in se z njim ne ujemate popolnoma. Takrat imate občutek, da samo vaša prisotnost ni dovolj in vedno potrebujete teme za pogovor. 

Vir: Bustle