Telovadba za penis

26. 10. 2006

Navsezadnje ima moja najdražja verjetno prav – to, da se moj mali penis včasih med seksom še malo bolj pomanjša ali pa prezgodaj pljune, pravzaprav ni tako resna težava

>V študentskih časih, ko nas je tu in tam malo zaneslo in smo se v popolnem nasprotju z običajnim slovenskim čutom za spodobnost v zgodnjih jutranjih urah pogovarjali o spolnosti, imam (seveda razum­ljivo) v meglenem spominu, da moške skrbi predvsem dvoje – velikost penisa in trajanje oziroma občasna nezmožnost erekcije.

Nečesa pa kolegom s faksa vendarle nisem zaupal. Že v tedanjih časih se mi je pogosto do­gajalo, da so se mi v glavi v dnevih pred izpi­tom prikazovala morebitna izpitna vprašanja in profesorjev naduti obraz, in sicer v najbolj neprimernih trenutkih – med seksom. Toda težava je bila obvladljiva. Izpitov je približno osem na leto krat trije dnevi brez seksa na vsa­kega . . Skratka, moja tedanja punca ni bila po­tešena približno 24 dni na leto. Ves preostali čas sem ji bil na voljo.

Ne vem, ali imate tudi sami podobne težave. V mojem primeru so verjetno dedne, kajti že moja babica je med seksom z mojim dedom mislila na volneno prejo, po nekaj letih zakona pa že kar odkrito kvačkala. Mojemu dedu je težava seveda zrasla čez glavo, zato si je omislil ljubico in nakopal neprijeten sloves kurbirja, ampak taka je pač moška usoda.

Moja težava se je žal povečevala premo so­raz­merno z mojo plačo. Bolj ko sem napredoval v službi, več službenih težav in nadrejenih v črnih oblekah in elegantnih kravatah se mi je prikazovalo med seksom. Rezultat: to, da so se mi med seksom prikradli v misli podatki o vrtoglavi rasti borznega indeksa, je povzročilo nagel upad mojega penisa.

Toda ko sem se o tem hotel pogovoriti z že­no, je moje težave dobesedno pre­zrla. Sprožil se je plaz besed o tem, da je predpogoj dobrega seksa dobra komunikacija med part­nerjema, ker če tega ni, te vse mine, da je bolj važna teh­nika, da je izredno pomembna tudi predigra in bla, bla, bla . . Skratka, stvari, ki jih lahko pre­be­reš v vsaki ženski reviji. Pri tem pa poznam kup nič kaj čednih ali bogatih mačev, ki imajo blazno srečo z ženskami in jo seveda po mili volji izkoriščajo. Pri najboljši volji si niti enega izmed njih ne predstavljam pri nežnem, sočut­nem pogovoru z žensko. Poleg tega je za marsi­katerega javno znano, da je sicer že kdaj kateri podaril sramne uši ali gonorejo, na prvo oblet­nico poroke pa gladko pozabil. In čeprav je mo­ja žena totalno ogorčena nad tipi, ki niso obiskovali materinskega tečaja in bili navzoči pri porodu svojega otroka, imajo prav taki po­gosto najelegantnejše, najlepše in najbolj izo­bražene ženske. In ki jih po treh letih, naveličani družinskega življenja, zapustijo.

Toda ko pozno v noč pozorno poslušam že­nine monologe o težavah v službi in skupaj z njo že stotič premlevam in iščem rešitve za njene travme iz mladosti, povezane z oblastno materjo in nezanesljivim očetom, ki jo je vsako leto peljal na smučanje skupaj z novo potencialno mačeho (teh je bilo vsaj 20), pa me kljub temu spolno strada (bojda zato, ker ne odna­šam smeti), se mi porajajo dvomi. Morda ni vse v sočutju. Več kot očitno je, da je precej v tehniki, morda tudi v dolžini in debelini.

In za uspeh zgoraj opisanih tipov ni druge razlage kot to, da so dobri posteljni telovadci.

Kaj torej preostane nam, lepo vzgojenim, zvestim moškim, ki ni­smo tako veliki atleti? Če si ogledamo internetno ponudbo ali pa si drznemo sto­piti v trgovino z erotičnimi pri­pomočki, prav hitro ugotovimo, da gre ponudba predvsem v dve smeri. Na voljo je vrsta me­haničnih pripo­močkov, predvsem erekcijskih črpalk, še več pa je pripravkov v obliki tablet, kapljic in mazil, celo obližev.

Erekcijske črpalke so nekakšno telovadno orodje za vašega janeza in proizvajalci priporočajo (kot se za pravo vadbo spodobi) čim bolj redno in dolgotrajno (vsaj nekajmesečno) vad­bo. Osebno menim, da druženje z erekcijsko črpalko spada bolj med moške skrivnosti. Pred partnerko si jo nataknite le, če so vaše težave s trdoto resnejše in ne le občas­ne nara­ve, ker ma­šinica ni videti erotično. Prej smeš­no. Predstavljajte si, prosim, petkov večer, svi­leno pos­teljnino, razgaljeno partnerko in svo­jega tiča, oblečenega v nekaj, kar spominja na okraševalo za torto. In romantične svečke okrog postelje, ki še bolj poudarjajo rojstnodnevno ozračje. Mislim, vse najboljše!

Mojo varčno naravo pa je ponudba erekcij­skih črpalk zbegala še z enim podatkom. Prin­cip delovanja je pri vseh črpalkah popolnoma enak – ustvarijo vakuum , ki pomaga naj­bolj­šemu prijatelju, da otrdi in se bojda sčasoma tudi podaljša. Njihove cene pa se izredno raz­likujejo – od ugodnih 5000 do luksuznih 30. 000 tolarjev za aparatek, ki je videti bolj hi-tech od drugih. Sam sem se odločil za nekaj srednjega in sem še v fazi preizkušanja, tako da vam ne morem povedati, ali zadeva dejansko deluje. Poleg tega proizvajalec ne zagotavlja uspeha!

Nekoliko me tolaži, da sem na svetovnem spletu odkril članke čisto resnih zdravnikov, ki menijo, da je možno, da zadeva deluje. Baje lahko takšna te­lovadba sproži rast celic in ga tako podaljša, če pripomoček dovolj pogosto in dolgo upo­rab­lja­mo. Da vakuumske črpalke niso navaden miš­maš, priznavajo tudi nekateri naši strokovnjaki in zna biti, da vam jo bo, če so vaše težave res­nejše, priporočil tudi urolog.

V mojem primeru gre seveda bolj za trenutno muho, ki je povezana z obse­de­nostjo, da bi bil čim boljši na vseh življenjskih področjih.

Morda sem prav zato preizkusil nekatere prehranske dodatke, ki jim zdravniki sicer povsem ne zaupajo, so pa lahko zelo zabavni. Prepričala me je tudi odločna lastnica trgovine z erotičnimi pripomočki, ki je uporabila iste besede kot moja žena: “Če ne poskusiš, ne mo­reš vedeti, ali je dobro! ”

Tako so se v moji omarici z zdravili brez re­cepta na novo znašle tablete za zvečanje po­ten­ce – neopazen dodatek, za pest vitamin­č­kov, ki jih vsak dan pojem za zajtrk. In ne nazadnje sem za vsak primer bolje poskrbel za ženin blagor, čeprav se z nekaterimi ukrepi na za­čet­ku ni strinjala. Tako sva najinega mulca končno preselila v njegovo sobo (šefov in služ­benih te­žav žal ne morem poslati v Tim­buk­tu), za­men­ja­la sobotna kosila pri starših s pico in se od­pra­vila za vikend v toplice – v dvoje. Kaj­ti resnici na ljubo je za motnje včasih delno od­govorna tudi partnerka. Komu pa ne bi upadel ob besedah: “Pst, zdi se mi, da joka! ”

In navsezadnje ima moja najdražja verjetno prav – to, da se moj mali penis včasih med seksom še malo pomanjša ali pa prezgodaj plju­ne, ni tako resna težava. Zadeve se zapletejo, ko se to začne dogajati res pogosto.

In tu me popadejo strahovi, kaj bo v prihodnosti. Statistike govorijo, da ima več kot polo­vica moških, starejših od 50 let, težave z erek­cijo. In to z organskimi vzroki, ki jih v zdravijo z zdravili, injekcijami, ki si jih vbrizgaš v penis pred vsakim odnosom (auva! ) in včasih celo z operacijo, pri kateri ti vstavijo penilni vsadek.

Toda ljudje se bojimo različnih stvari. Podat­ki, ki so pri meni povzročili na­pad panike, so razveselili kolega, ki ga je punca zapus­tila za­radi gospoda v poznih srednjih letih.

>

Rešitve za moške težave

Če ste član številne pisane druščine Slovencev z majhnimi penisi in prekratkim posteljnim nastopom, nikar ne obupajte

Strokovni podatki in naŠe izkušnje potrjujejo, da si lahko največkrat pomagamo že z brskanjem po spletnih ali običajnih trgovinah z erotičnimi pripomočki.

1 Liebes-zucker maskulin (proiz­vajalca MILAN Arznemittel), ljubezen­ski sladkor za moške.

Če ji ga med predigro potresete po dekolteju in poližete do zadnjega prah­ca, čudežno deluje. Če ste bolj tradici­onalni, si lahko z njim sladkate tudi ka­vo ali čaj. Če pa vam pijače nenadoma začne sladkati partnerka, ste lahko upravičeno užaljeni in zaskrbljeni.

Kje ga dobimo: Izdelek nemške iz­delave in kakovosti lahko naročite v trgovinah Red shop.

2 Virility patch RX – obliži za več­jo moškost.

Za tiste, ki jim sploh ni do telovadbe, tudi take za penis ne! Obliž, ki si ga prilepite recimo na prsi ali rit, vsebuje ultra koncentrirano formulo učinkovin, ki se absorbirajo v telo skozi kožo in baje vplivajo na poskočnost in velikost vašega kačona.

Kje jih dobimo: V spletni trgovini www. spolnamoc.com.

3 Orgasmus-stopper (proizvajalca MILAN Arznemittel), krema, ki po­daljša čas do moškega orgazma.

Ima psihološki ali pa resničen uči­nek pod pogojem, da je ne nanašate preveč ognjevito. Poskusite se ne pre­več vživeti, da ne bo na koncu vse skupaj trajalo predolgo. Torej – če se vas da zlahka hipnotizirati, se raje odločite za drug izdelek.

Kje ga dobimo: Po naročilu v trgo­vi­nah RED SHOP, ki so bile pri nas pio­nir­ske pri prodaji erotičnih pripomočkov.

4 Enhace9, naravne tablete za močnejšo erekcijo, večjo vzdržljivost in intenzivnejše doživljanje spolnosti.

Izdelek oglašujejo kot naravni nado­mestek Viagre in obljubljajo, da lahko poleg zgoraj napisanih učinkov pripo­more k povečanju penisa ob kombinaciji posebnih vaj – za penis, seveda. Zdravniki so sicer skeptični, toda mo­ški že od pra­davnine poskušajo zvariti pri­pravek, ki povečuje spolno moč. Zato je čisto verjetno, da obstaja – pa palčki in zmaji tudi!

Kje jih dobimo: V spletni trgovini www. spolnamoc.com (naročila spreje­majo tudi po telefonu 051 206 102, od ponedeljka do petka med 10. in 13. uro).

5 Erekcijskaa črpalka art. : 10264

Številni strokovnjaki pritrjujejo, da se da s kakovostno erekcijsko črpalko in redno vadbo dejansko podaljšati čas trajanja otrdelosti penisa in celo pove­čati njegovo dolžino in obseg. Redna vadba je kar trd trening – tri- do pet­krat na teden po 40 minut. Za ta model smo se odločili, ker nas odbijajo pisa­ne embalaže s fotografijami mišičnjakov, kot je Silvester Stallone.

Kje jo dobimo: Opisani model smo našli v trgovinah Venera Shop, zelo podobni so na voljo tudi na spletu in v konkurenčnih trgovinah.

6 Profesionalni podaljševalnik penisa Andro-Penis.

Je medicinski izdelek, ki deluje na principu vlečenja oziroma raztegovanja. Pritrdimo ga na penis in redno nosimo vsak dan. Priporočajo ga tudi strokovnjaki, saj deluje podobno kot raztegovalec tkiva, ki ga uporabljajo plastični kirurgi. Slaba stran je visoka cena – približno 70. 000 tolarjev. Je vaš penis res tako majhen, da ste zanj pripravljeni plačati tako veliko?

Kje ga dobimo: Med drugim ga pro­dajajo tudi v trgovinah Venera Shop ali na www. andropenis.com.