TO je zmenek, na katerega morate peljati svojo boljšo polovico (glede na njegovo/njeno astrološko znamenje)

TO je zmenek, na katerega morate peljati svojo boljšo polovico (glede na njegovo/njeno astrološko znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 10. 2021

Vam primanjkuje idej, kam peljati svojega partnerja/ico na zmenek? Odgovor se skriva v zvezdah! Preverite, kakšen zmenek je idealen za vašo boljšo polovico glede na njegovo/njeno astrološko znamenje.

Kozorog

Kozorogi so praktični, marljivi in disciplinirani. Radi dosegajo svoje cilje in všeč jim je, ko jih za dosežke pohvalite. Že na prvem zmenku lahko izpostavite njihove vrline, ne pozabite pa jih zasuvati s komplimenti tudi kasneje v razmerju.

Idealen zmenek za kozoroga: Pohod v hribe (izberite vrh, ki bo kozorogu predstavljal izziv)

Vodnar

Vodnarji radi izpostavijo svoje mnenje, še posebej takrat, ko je drugačno od ostalih. So nekoliko uporniški, radovedni in nekonvencionalni. Všeč jim bodo nenavadni zmenki, kjer se bodo naučili nečesa novega.

Idealen zmenek za vodnarja: Obisk galerije (Izberite kakšno nenavadno, posebno ali provokativno razstavo)

Ribi

To je znamenje, ki je z glavo pogosto v oblakih. Ljudje, rojeni v znamenju rib, so kreativni in zelo čustveni. Obožujejo naravo in ne marajo gneče, zato imajo raje zmenke v naravi, kjer se lahko bolje zbližajo z vami.

Idealen zmenek za ribi: Piknik ob slapu

Oven

Ovni so igrivi, impulzivni in tekmovalni. Radi se gibajo in prav nič nimajo proti športni tekmovalnosti. Z veseljem si bodo ogledali kakšno tekmo ali se je celo udeležili. Če ovna izzovete v dvoboj, izberite disciplino, v kateri so dobri; oven ne bo najbolj zadovoljen, če izgubi...

Idealen zmenek za ovna: Skupni tek 

Bik

Biki obožujejo dom; radi so doma, v krogu svojih bližnjih, ob dobri hrani in filmu. So pravi gurmani; cenijo tradicijo in radi imajo domače jedi, hkrati pa so pripravljeni tudi preizkušati novo hrano in tujo kulinariko. 

Idealen zmenek za bika: Večer kuhanja doma

Dvojčka

Eno izmed najbolj družabnih in komunikativnih znamenj. Z veseljem se bodo odpravili na skupinski zmenek, na zabavo, koncerte... Več, kot se dogaja, bolj bodo zadovoljni.

Idealen zmenek za dvojčka: Koncert (Povabite tudi prijatelje)

Rak

Raki so eni najbolj čustvenih znamenj. Radi imajo družino in z veseljem čas preživijo v krogu bližnjih. Popolnoma veseli bodo, če jim boste za zmenek pripravili kak obrok doma, a ne pozabite dodati sveč, vrtnic in romantične glasbe; raki obožujejo romantiko! Kot zaključek zmenka jim pripravite penečo kad in kozarec vina. Njihov popoln zmenek pa vključuje tudi naravo.

Idealen zmenek za raka: Glamping z jaccuzzijem

Lev

Leve odlikuje karizmatičnost in optimizem. Čas radi preživijo v družbi podobno naravnanih in nasmejanih ljudi. Obožujejo pozornost in prav nič jih ne moti, če so vse oči uprte v njih. Leva osvojite tako, da ga spravite v smeh, ga zasuvate s komplimenti in mu jasno pokažete, da vam je všeč. Ker imajo radi kulinariko bodo veseli zmenkov, na katerih bodo lahko razvajali svoje brbončice.

Idealen zmenek za leva: Večerja v kvalitetni restavraciji

Devica

Device so znane kot perfekcionisti. Rade raziskujejo in imajo estetiko. Navdušuje jih umetnost, glasba, fotografija, arhitetktura... Z veseljem se bodo odpravili v muzej, galerijo, celo botanični vrt, njihov popoln zmenek pa pomeni odkrivanje novih zanimivosti in lokacij.

Idealen zmenek za devico: Izlet v zanimivo mesto

Tehtnica

Tudi tehtnice imajo rade estetiko, v zvezi pa so precej tradicionalne. Razmerje je za njih nekaj svetega in za partnerja so pripravljene narediti veliko. Rade imajo tudi romanco, zato bodo vesele večerje ob svečah, romantičnih oddihov ter razvajanja z darili. Čas bodo tehtnice z veseljem preživele tudi zunaj.

Idealen zmenek za devico: Piknik na plaži (Za dodatni učinek se odpravite tako, da ujamete sončni zahod)

Škorpijon

Čustveni in skrivnostni škorpijoni so v resnici eno najbolj intenzivnih znamenj. Dolgočasijo jih površinski pogovori in prav nič nenavadnega ni, če vam bo škorpijon že na prvem zmenku postavljal globoka vprašanja. S partnerjem se želijo povezati na globlji ravni. Radi imajo tihe, privatne zmenke, dodatno pa jih bo osrečila tudi bližina vode.

Idealen zmenek: Izlet na jezero z barčico

Strelec

Strelci so izjemno družabna znamenja, ki obožujejo svobodo. Radi se zabavajo in odpravljajo na avanture. Njihovi popolni zmenki so polni adrenalina, raziskovanja, druženja, pa tudi dobre hrane. Na zmenek lahko povabite tudi prijatelje, bodo pa veseli tudi časa na samem.

Idealen zmenek: Zipline