TO počnejo samo pari, ki so izjemno povezani

TO počnejo samo pari, ki so izjemno povezani (foto: Profimedia) Profimedia
25. 7. 2022

Preverite, katere so navade tistih parov, ki so izjemno povezani.

Pozitivna interakcija

Tudi, ko se pari znajdejo v težjih situacijah, polnih izzivov, ohranjajo pozitivno naravnanost. Ko se partnerja vidita, se nasmehneta, poljubita, pozdravita. Tudi med prepirom ohranjata pozitivno naravnanost, se ne žalita in izpostavljata kaj jima je pri drugemu všeč.

Podoben način razmišljanja

To ne pomeni, da se partnerja v vsem strinjata, temveč, da imata enake vrednote. Obenem pa se zmoreta ure in ure pogovarjati o filozofskih vprašanjih in tudi, če se ne strinjata, znata prisluhniti en drugemu in sprejemati drugo mnenje.

Neprestano spoznavanje

Oba nenehno spoznavata sebe, drug drugega ter razmerje, v katerem sta. Povezani pari so radovedni in si vedno želijo o drugi osebi izvedeti še kaj več, kaj novega. Z veseljem poslušajo zgodbe in izkušnje, pa tudi spoznavajo strahove in travme svoje boljše polovice.

Interne šale

Morda zveni nekoliko nenavadno, a če želimo z nekom imeti interno šalo, ga moramo dobro poznati. Dobro povezani pari imajo veliko zasebnih šal, ki jih razumeta samo ona dva.

Zvestoba

Oba se zavedata, da dobra zveza ne nastane sama od sebe in sta zanjo pripravljena delati. Zvesta sta drug drugemu in tudi takrat, ko postane težko, ne obupata, temveč si prizadevata, da skupaj poiščeta rešitve. Zvesta sta vajinem odnosu in ga ne glede na vse ne bi zamenjala za nič na svetu.

Povzeto po YourTango