TO so brutalni razlogi zakaj vas privlačijo 'barabe'!

TO so brutalni razlogi zakaj vas privlačijo 'barabe'! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 1. 2023

Ste zapeljiva in pametna ženska z obilo krasnih vrednot, toda venomer se znajdete v odnosu z napačnim moškim.  

Lepa dekleta ljubijo barabe, je del znane slovenske pesmi, toda to ni pravilo, ki venomer in pri vseh drži.  

Kateri so razlogi, da vas privlačijo »barabe«?

Očarljivi so

Življenje moških, ki jim nekateri rečejo tudi »bad boys«, je mnogokrat povsem drugačno od življenja drugih. Lahko bi rekli, bolj zabavno in razburljivo, saj nikoli ne veste kaj se bo zgodilo. Četudi tem moškim ne gre od rok dosti praktičnih stvari (ali pač), se znajo nadvse dobro zabavati. Za nameček so tovrstni moški večkrat tudi nadvse očarljivi, samozavestni, znajo pihati na žensko dušo in so magnet za ženske.   

Preveč priložnosti dajete moškim, ki to samo izkoriščajo

Vsakdo naredi kakšno napako, saj ni popolnih ljudi, toda če se ene in iste napake venomer ponavljajo, to niso več napake, temveč dragocen vpogled v značaj osebe. Biti razumevajoč in odpuščati je bistvenega pomena za zdravo gradnjo odnosov, vendar je druga zgodba, ko kar naprej najdete opravičila za nekoga, ki vas nenehno rani, razočara in tudi ne spoštuje.

Imate kompleks rešiteljice

Ne glede na to, ali poskušate spremeniti zavzetega ženskarja ali voditi Petra Pana skozi odraslost, ni nič bolj napornega kot poskušati popraviti in pozdraviti moškega. Živite in ​​pustite živeti ter ne zapravljajte dragocenih trenutkov svojega življenja, ko poskušate nekomu pomagati in ga spreminjati v nekoga, ki bi se prilegal vašemu življenju. Spremenil in rešil se bo kvečjemu sam, če bo to seveda želel.  

Seks z njim je fantastičen

Hormonski val oksitocina, ki teče po vaših možganih, ko imate fantastičen seks je zasnovan tako, da vas poveže z moškim tudi čustveno. Toda to se lahko izjalovi, ko se povežete z napačnim moškim. Samo zato, ker je bil to najboljši seks, kar ste jih imeli, še ne pomeni, da je to najboljši partner za vas, če vas drugače ne tretira spoštljivo in kot enakovredno partnerico v odnosu.

V moškemu ustvarite namišljen potencial

Namesto da bi moškega sprejeli takšnega, kot je, vidite njegov potencial in kakšen bi lahko nekoč postal. Hoditi z nekom na podlagi tega, kar upate in si želite, da bo postal, ne deluje, saj sebi pripovedujete pravljico o tem kako bo v prihodnosti vse boljše. Raje poiščite moškega, ki ga želite takšnega, kot je zdaj.