Kaj narediti, če si je ona že privoščila trojčka, vi pa še ne?

29. 6. 2011

Obupno sva zamujala. Manjkalo je samo še 20 minut do poroke. Živčno sem se prestopal, ker se nisem upal usesti, saj bi si lahko zmečkal na rob zlikane hlače in zelo občutljivo srajco.

Medtem ko sem postajal vedno bolj nadležen, se je moja draga v kopalnici ogledovala z vseh strani in tuhtala, ali jo rumeno-bela obleka naredi vitko ali pretirano poudari njene boke. Ves čas me je spraševala za mnenje (kot da bi ga že kdaj upoštevala). Ni našla pravega pasu, nobeni uhani niso poudarili tega, kar je želela poudariti, in na lase ji je uspelo spraviti gromozanske količine pršila. Pa ne, da bi se mi mudilo. Navsezadnje se je šlo za njene prijatelje s fakultete.

Medtem se je že preoblekla. Rahlo nataknjeno sem rekel, da je v obeh naravnost čudovita. Vmes sem prižgal televizijo in spremljal posnetek včerajšnje tekme. Ko se je po nekaj izjemno dolgih minutah odločila za modro z belimi trakovi, je v rahli naglici pograbila torbico in čevlje.

"Ne morem verjeti, da se bosta Andrej in Tina poročila!" je rekla. "Si živčen, ker ju boš spoznal?"

"Ne. Zakaj bi naj bil?"

"Saj veš," je odgovorila, "zaradi trojčka."

V sobi je nenadoma postalo precej vroče. Zdelo se mi je, da se je ovratnik na moji precenjeni srajci spremenil v razbeljeno verigo.

Obstaja tudi možnost, da je skozi stene nenadoma začela nabijati glasna tehno glasba. Če si v trojčku udeleženec, tega nikoli ne pozabiš, toda o njenem pa že dolgo nisem razmišljal. Toda zdaj sem se spomnil nanj. Oh, pa še kako!

Sedel sem na posteljo in strmel v televizijo. Na zaslonu je bilo videti neke možiclje, ki so si podajali nekaj okroglega v precej barvitih kostumih.

"To pa res ni nič takega," sem mukoma odvrnil, "v bistvu se tega celo veselim."

"Krasno," je začivkala, "mojim prijateljem boš zelo všeč. Greva!"

Seks v troje

Pred leti mi je bolj kot ne mimogrede omenila svojo izkušnjo s seksom v troje. Zdi se mi, da mi je celo omenila, kdo vse je v projektu sodeloval. Še zdaj ne vem točno, zakaj nisem na to usmeril več pozornosti – takrat sem to vzel samo kot potrditev, da se bom poročil s pravo punco zame. Punco, ki ni zavrta in je navdušena nad raziskovanjem seksa.

Zdaj pa je bila moja pozornost zbujena. Zavedal sem se, da bom – pa če mi je to všeč ali ne – čez kake pol ure spoznal dve osebi različnega spola, s katerima je moja deklica nekoč doživela orgazem (ali orgazme?!).

V cerkvi sem natančno opazoval ljudi okrog sebe in razmišljal, s katerimi povabljenci na poroko sta se bodoča mladoporočenca že dala dol. Vsekakor z vsaj polovico družic, o tem sem bil prepričan. Pa gotovo s tistim samozavestnim mačem iz prve vrste. Pa s fantom, ki dela v kavarni na Glavnem trgu.

Kak trenutek za tem je v ospredje stopil ženin. Nosil je cenen suknjič (moj je bil gotovo vsaj trikrat dražji) in očala, obril se pa zagotovo ni že ves teden. Spominjal me je na tipa, ki ga v službi pokličemo, kadar se pokvari računalnik. Punca je opazila, da ga ocenjujem, in mi zašepetala v uho: "Obožuje nogomet. Prepričana sem, da se bosta dobro ujela." Bil sem vzhičen.

Trojčka si ni nikoli želela prikriti. Na najinem prvem zmenku, ko sem pametoval, da če ga ne poskusiš do 30. leta, ga ne poskusiš nikoli, je na njenem obrazu nastal tak izraz, da sem v trenutku vedel, da ima k temu nekaj dodati. Izkazalo se je, da pri meni obstaja samo teorija, pri njej pa konkretna praksa. Spomnim se, da me je zvilo in takrat je situacijo poskusila ublažiti z izjavo: "Če bova pri tridesetih še skupaj, ga bova uresničila."

Realnost se malce zatrese, ko izveš, da ima tvoje dekle izkušnje s seksom v troje, ko pa izveš, da boš srečal tudi druge udeležence tega doživetja, notranji pretres vsekakor doživi deveto stopnjo Richterjeve lestvice.

Ko sem opazoval ženina, ki se je postavil zraven župnika pred oltar, so moji možgani nemudoma skočili v tri različne konce.

  • Najin zadnji seks. Imel sem težek dan, nekaj malega sem spil in seks ni bil takšen, da bi si ga želel zapomniti. Naj ostane pri tem.
  • Pornič, ki sem ga gledal prejšnji teden. Imeni obeh žensk sta bili Chastity in Sandi. Fant ni imel imena in niti ene dlake na telesu - samo tiča, ki je po dolžini in širini močno spominjal na mikrofon electrovoice RE20.
  • V domišljiji, kjer sem omnipotenten, imam sposobnost predvideti vse dogodke in skočiti v preteklost, kjer lahko opazujem tudi stvari, pri katerih nisem bil navzoč.

V tem prostoru je bila Sandi nevesta, Chastity moja punca, obe pa sta mlaskali tiča Gospoda brez dlake na telesu. To sploh ni zabaven kraj za pobeg.

Poroka je bila prav filmska

In spominjala me je na vse tiste osladne hollywoodske romance, ki mi povzročajo bruhanje. Nevesta je po ameriško v spremstvu očeta korakala skozi cerkev (a se tudi pri nas ljudje tako poročajo?!), njen bodoči mož pa je rahlo apatično stal pred oltarjem. Proces je bil filmski, obleka pa ne. Punca je bila grdo naličena, nosila pa je hlače (hlače!) in nekaj, kar je bolj spominjalo na mehiški pončo kot na poročno obleko.

Zdelo se mi je, da je bila "obleka" narejena iz jelenje kože. "Zmeraj je imela težave s tradicionalnimi opravami," mi je v uho zašepetala punca.

Nevesto sem nenadoma videl v turbofolk opravi, kako igra kitaro, videl sem jo kot dolgolaso blondinko, ki si je spletla lase v tiste grozne dredlokse. Videl sem jo nago, kako liže moje dekle, zraven pa njen bodoči mož masira ... ah, ni važno. Moja domišljija je doživljala prave krče.

Če bi imel vsaj pol toliko samozavesti, kot je ima gladki tip iz porniča, ali vsaj četrt toliko, kot je ima tip iz prve vrste v cerkvi, bi se v tistem trenutku nagnil k svoji dragi in jo vprašal:"“Je bilo grozno? Je bilo vznemirljivo? Je bilo ZELO dobro? Si želiš, da bi še zmeraj živela tako življenje, kot si ga takrat, ko si se lahko dajala dol v troje, kadarkoli se ti je to zahotelo, in nisi bila s tečnim fantom, ki se nenehno pritožuje, da premalo seksa?"

Veliko sem imel na jeziku, ampak premalo v jajcih, da bi lahko rekel karkoli od tega. Spomnim se njene tedanje pripombe, da se je šlo samo za enkratno zabavo. Čeprav so bili moji scenariji v glavi precej sočni, so bili vseeno verjetno precej blažji od tega, kar bi lahko slišal, če bi ji postavil vprašanje.

Celotna ceremonija je trajala točno pet minut. Hvala bogu. Zdelo se je, da se je šlo predvsem za neizbežno formalnost. Svatje so navdušeno ploskali, ko sta uradno poročena zapuščala prizorišče, in medtem ko sem vstajal, sem opazil rahlo vlažne oči moje drage.

Takrat me je zadelo. Vsi so šli naprej. Vsi živijo svoja življenja in ne razmišljajo o tem, da so nekoč divje polnili vse možne luknje in praznili jajčka. Mladoporočenca imata v mislih druge stvari. Napisati morata zahvalna pisma za darila, se preseliti v nov dom, pripraviti gnezdo za naraščaj. Oziroma živeti morata naprej. Obema - z mojim dekletom vred - se pri tako odraslih opravilih seveda ne ljubi razmišljati o najstniškem incidentu, kaj šele govoriti o njem.

Kaj pa dekletova obljuba?

Na dan poroke so do mojega 30. rojstnega dne manjkali samo dobri trije tedni. Po vsej logiki sem imel torej pravico zahtevati obljubljeni ménage a'trois.

Ko smo se hodili proti parkirišču, sem v glavi ocenjeval pestrost svoje seksualne preteklosti. Dobri časi, vsekakor. Na lestvici od 1 do 10 bi jim dal oceno 6. Mogoče 7. Toda s seksom v troje bi ocena gotovo skočila na 9, morda celo 10.

Namesto da bi me ob misli na skupinske horizontalne dejavnosti zaščemelo med nogami, sem razmišljal o kompliciranih logistikah. Imam punco, čudovita je in ljubim jo. Imava lepo preteklost, čaka naju lepa prihodnost. In v tej lepi prihodnosti svojo drago vidim v veliki hiši s tremi otroki (dvema sinoma in hčerko), ne pa med oralnim seksom s tujcem. Le kaj bi njen oče rekel na to? No, res je, da mu ni treba vedeti. Toda prihodnji mesec gremo na neki izlet z njenimi starimi starši. Le kako neprijetno bi bilo to?

Ne, nisem si želel trojčka. Želel sem si samo, da bi ga že imel za seboj.

Sprejem na prostem ...

pred nevestino hišo je bil precej prijeten. Okusni prigrizki, ganjeni solzasti družinski člani in torta, višja od vseh navzočih, ki niso nosili petk.

S punco sva poiskala mizo z najinim imenom (saj pravim, da je bila zadeva filmska) in se počasi prebijala skozi številne pred-in-med-jedi. Srečal sem neke znance, pripovedoval pikre črne šale in celo zaplesal z nevestino sestrično. Bilo je neizbežno.

Nevesta in ženin sta prišla do najine mize. Oba sta bila izjemno prijazna. Duhovita, sproščena, nič kaj vzvišena. Na kilometre se je videlo, da sta zaljubljena, bila sta srečna in vidno utrujena. In v njunih očeh ni bilo videti želje po tem, da bi moji dragi raztrgala obleko in se ji zasadila v mednožje.

Ženin mi je stisnil roko. Roko, ki je nekoč brskala po vagini moje drage.

"Me veseli, da sva se spoznala," sem komaj izdavil.

"Tudi mene," je rekel ženin in se široko smejal, "lahko si zelo srečen fant."

Potem se kaj dosti več ne spomnim.

Torej, kar se tiče mojega 30. rojstnega dne

Moja draga je zame organizirala odlično zabavo v edini zares kakovostni mehiški restavraciji na Štajerskem. Sploh nisem vedel, da se da zakupiti polovico lokala. Pil sem tekilo in jedel flan. Ter na koncu srknil še veliko margarite. Domov sva šla malce opita.

Ko sva prišla domov, si nisem mogel pomagati – z na četrt odprtimi očmi sem preskeniral celotno stanovanje. Nič. Nikogar. Samo midva. Odpravila se je preobleč v spalnico, jaz pa sem odprl steklenico penine. V mojem prostoru v možganih sem počel točno to, s to razliko, da sem iz police vzel tri kozarce. Toda nocoj se je zdelo, da bosta dva čisto dovolj.

Punca je stopila iz spalnice.

"Presenečenje imam zate, Robert," je rekla s seksi glasom.

Ozrl sem se proti njej.

"Kupila sem ti digitalno kamero. Vem, da si jo zelo želel," je rekla in čakala na mojo reakcijo.

Res sem si jo želel. Bila je zelo zelo lepa digitalna kamera. Odložil sem steklenico na mizo, naredil nekajsekundni posnetek moje bodoče žene v spodnjem perilu, jo zgrabil, slekel in jo poseksal kot še nikoli. In veste kaj? Bilo je odlično. Bilo je fantastično, za 9,5.

Robert Roškar