Alen Kobilica: Z močno voljo in željo do cilja

Alen Kobilica: Z močno voljo in željo do cilja (foto: Arhiv revije Story) Arhiv revije Story
20. 9. 2012

Alen Kobilica, ki je pred tremi leti oslepel, vedno znova dokazuje, da lahko z močno voljo in neizmerno željo po življenju tudi ob telesnih ovirah dosežemo svoje cilje. Ob pomoči spremljevalca je preplaval, prekolesaril in pretekel celotno progo triatlona ter na koncu ob ciljni črti zmagovalno dvignil roke. Objavljamo nekaj foto utrinkov.

Maneken Alen Kobilica, ki je za las zgrešil uvrstitev na paraolimpijske igre v Londonu, se je lotil novega podviga, saj se je udeležil jubilejnega 10. Triatlona Bled, na katerem se je pomerilo kar 800 tekmovalcev iz 20 držav.

Alen Kobilica na 10. Triatlonu Bled

Alen Kobilica, je pred tremi leti oslepel, a vedno znova dokazuje, da lahko z močno voljo in neizmerno željo po življenju tudi ob telesnih ovirah dosežemo svoje cilje. Ob pomoči spremljevalca je preplaval, prekolesaril in pretekel celotno progo triatlona ter na koncu ob ciljni črti zmagovalno dvignil roke.

Alen Kobilica na 10. Triatlonu Bled - ni izgubil volje

Poleg amaterjev in profesionalnih tekmovalcev pa se je na dogodku zbralo tudi veliko znanih obrazov, med drugim smo opazili voditeljico Lili Žagar s sinom Tilnom, ki je navijal za svojega očka Marka Potrča.

Marko Potrč, 10. Triatlon Bled

Več v 39. številki revije Story, foto: Petra Valič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri