Legendarni sprinter Usain Bolt je predstavil hčerkico in končno razkril njeno ime … In vsi menijo, da je popolno!

Legendarni sprinter Usain Bolt je predstavil hčerkico in končno razkril njeno ime … In vsi menijo, da je popolno! (foto: Instagram Usain Bolt) Instagram Usain Bolt
8. 7. 2020

Najhitrejši zemljan Usain Bolt je spomladi postal očka. Njegova življenjska družica Kasi Bennett je 17. maja 2020 rodila hčerko.

No, zdaj je 33-letni sprinter hčerkico predstavil celemu svetu in končno razkril tudi njeno ime.

Ste pripravljeni?

Dobrodošla … Olympia Lightning Bolt.

Tako pa je objavil na svojem Twitter profilu:

Se tudi vi pridružujete mnogim in pravite, da je ime popolno?

»Svoji Kasi želim vse najboljše,« je še zapisal na Twitterju. In dodal, da ji želi srečo ter da se bo še naprej trudil po najboljših močeh za nasmeh na njenem obrazu. Zdaj, ko sta skupaj začela novo poglavje.

Legendarni Bolt je že marca razkril, da bo postal očka in takrat zapisal: »Vsi moški. Vsi fantje. Ne igrajte se z mano.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Nosilec osmih zlatih kolajn s poletnih olimpijskih iger, ki jih je serijsko osvojil v Pekingu 2008, Londonu 2012 in Rio de Janeiru 2016, je sicer pred tremi leti končal svojo bogato atletsko kariero.

Na teh olimpijskih igrah je bil nepremagljiv v tekih na 100 in 200 metrov, v Londonu in Rio de Janeiru pa je bil zlat tudi v štafetnem teku na 4 x 100 metrov.

V svoji dolgoletni in silno uspešni karieri je osvojil tudi enajst zlatih odličij na svetovnih prvenstvih, še vedno pa je lastnik rekordnih dosežkov na svetu v obeh sprinterskih atletskih disciplinah. V teku na 100 metrov znaša 9,58, v teku na 200 metrov pa 19,19.

Se spomnite Susan Boyle?