Dober podplat je pomemben za učinkovit tek

28. 4. 2009 Promocijsko sporočilo

Dobri podplati so pri športnem copatu še kako pomembni. Obremenitve med tekom so namreč različne glede na različnost načina teka, telesne konstrukcije tekača in še mnogih drugih dejavnikov. Vse to pa je potrebno upoštevati pri izdelavi kakovostnih podplatov.

Pomembno je, da se pojavlja čim manj rdečih točk na slikah kakršne so tu zraven, ki prikazujejo obremenitve pri modelu ProGrid Triumph 6. Seveda pa je pomembna tudi uporaba kakovostnih materialov, vendar se to pri Saucony-ju razume samo po sebi.

SAUCONY tehnologija GRID je osnova vseh tehnoloških izboljšav tekaških copatih znamke SAUCONY. Seveda je ta tehnologija tudi patentirana, kar omogoča, da se nanjo naslanjajo vedno nova spoznanja iz prakse in nove tehnološke možnosti pri izdelavi copat.

Izdelavo podplata je namreč potrebno prilagoditi anatomskim značilnostim podplata pri obremenitvah med tekom. Na skici je viden prenos oz. drugačen način izdelave od pete proti prstom. Seveda je mreža različna pri različnih copatih. Bistveno pa je, da je prenos gladek in da hkrati omogoča delovanje blažilnega sistema PRO GRID.

  • Tekaški copati SAUCONY so v prodaji v nekaterih poslovalnicah INTERSPORTA v Sloveniji: Ljubljana - Šiška, Šubičeva in Rudnik ter v Novi gorici in Mariboru, v trgovinah GIGA ŠPORT v Ljubljani, Celju in Mariboru, v trgovini PE Velo center v Idriji ter v trgovini Vita pro shop v Trebnjem.
proshop@vita.siwww. saucony.comwww. vita.si

oglasno sporočilo