Telovadnice, bazeni, kino ... vse kar poka od luksuza: Mbappe kupil vilo nekdanjega zvezdnika Reala za 11 milijonov evrov (FOTO)

30. 5. 2024
Deli
Čeprav Francoz uradno še vedno ni igralec Reala, je javna skrivnost, da bo postal novi član kraljevega kluba. Mbappe je našel dom v prestolnici Španije, kjer ima tudi dekle. (foto: Profimedia)
Profimedia

 To poletje naj bi se končala ena najdaljših prestopnih sag v nogometni zgodovini. Kylian Mbappe je sporočil, da zapušča PSG in naj bi se pridružil Real Madridu. 

Čeprav Francoz uradno še vedno ni igralec Reala, je javna skrivnost, da bo postal novi član kraljevega kluba. Mbappe je našel dom v prestolnici Španije, kjer ima tudi dekle.  

Preberite še: 

🖉

Francoz je od nekdanjega igralca Reala Garetha Bala kupil razkošno mega vilo za 11 milijonov evrov. Nepremičnina se razprostira na dobrih 1200 kvadratnih metrih, ima sedem spalnic in kar 11 kopalnic.  

Poleg tega ima igrišča za nogomet, košarko in golf ter hišni kino in parkirna mesta za šest avtomobilov. Mbappe v svojem novem domu ne bo pogrešal popolnoma ničesar.

Zanimivo je, da se nepremičnina nahaja v isti soseski, kjer so živeli največji zvezdniki Real Madrida, kot so Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos in David Beckham.

Preberite še: 

Lepotica, ki jo ljubi francoski zvezdnik Mbappe, je slavna vplivnica