25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Gremo na zimski pohod z baklami

Gremo na zimski pohod z baklami (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
13. 12. 2012

Čeprav sta skoraj vsemogočna, vam žal Božiček in Dedek Mraz ne moreta izpolniti čisto vsega. Za nekatere stvari se morate pač potruditi sami, so pa zaradi vloženega truda, znoja, prostega časa in še česa po doseženem želenem cilju za vas skoraj neprecenljive. Tako je vsaj pri rekreacij.

In priložnosti za miganje bo v prihajajočem letu kar 365.

A do takrat je še dva tedna in kakšen dan, kljub veselemu pričakovanju pa si vendarle rezervirajte kakšen dan tudi za sprostitev s športom. In če se boste pridružili kateremu izmed organiziranih dogodkov, vam tokrat predlagamo nekaj zanimivih.

Pohod z baklami

V eno naših najlepših dolin ste na triurni pohod z baklami vabljeni v soboto, 15. decembra.

Zbor bo ob 17.00 pri Domu planincev v Logarski dolini, odpravili pa se boste proti koncu Logarske doline, kjer vas bodo v koči Pod slapom pričakali s toplim čajem, kuhanim vinom in toplo malico. Sledilo bo presenečenje večera in zabava ob živi glasbi.

Informacije: www.logarska-dolina.si

Božično-novoletni pohod

22. decembra boste bakle lahko uporabili tudi na nočnem Božično-novoletnem pohodu v Turnišču. Večerni start bo izpred občinske zgradbe, sprehodili pa se boste do Nedelice, v Gomilice in nazaj. Vmes in na koncu bodo poskrbeli za topla okrepčila.

Informacije: www.kousta-turnisce.si

Pohod po Goriških brdih

Ob meji brez meje pa boste v nedeljo, 23. decembra, lahko hodili po Goriških brdih. Zbirno mesto bo ob 8. uri na cesti Dobrovo–Golo Brdo, v bližini Vrhovlja pri Kožbani. Čaka vas od štiri do pet ur lahke hoje po naši in italijanski strani in po turistični peš poti Črnica. Na koncu vas bodo pogostili s toplo malico.

Informacije: www.pdbrda.si

Silvestrski pohod čez Rudnico in Olimsko goro

Da bo leto rekreacijsko popolno, se na zadnji dan leta pridružite planincem iz Podčetrtka, ki se odpravljajo na silvestrski pohod čez Rudnico in Olimsko goro.

Odhod izpred gasilskega doma bo ob osmih zvečer, hoje po lahki poti tudi v zimskih razmerah bo za tri ure, zaključila pa se bo s silvestrovanjem v dolini.

Informacije: www.turizem-podcetrtek.si

Uživajte tudi v novem rekreativnem letu!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri